fbpx

13 fede røde briller

Udgivet 7.12.2018

Farverne er endelig tilbage i brillemode-billedet, og det fejrer vi med 13 af de fedeste briller i smukke røde nuancer.

Rød er i sandhed en universel farve – om du er lys, mørk eller rødhåret, har blå, brune eller grønne øjne og er ung eller gammel – rød er altid et hit, som kan puste liv i selv det kedeligste søndags-outfit. Rød er både til hverdag og fest, vinter og sommer og herrer og damer.

Rød er en tidløs stilvinder, og vi er sikre på, at du også vil kunne forelske dig i minimum én af skønhederne nedenfor 😊

Vi har samlet et fint udpluk i forskellige toner, former og prislejer, så der er helt sikkert noget til enhver smag.

MYKITA LOVISA 387

Pris: 3670,-

Hvis du ikke kender MYKITA, så har du virkelig noget til gode! Berliner-mærket er inkarnationen af urban fashion, og det sætter MYKITA virkelig en tyk streg under med denne perfektion af en brille – og så se da lige farven!! Wauw!! Du kan se mere fra MYKITA her.

 

 

Heiko By Heiko 1509

Pris: 2484,-

Heiko By Heiko er vores eget mærke, og det er udkommet over flere kollektioner. Kvaliteten har altid været i højsædet, og det har stilen også. Lige nu finder du et RIGTIGT godt tilbud på Heiko By Heiko lige her.

 

 

Götti Joplin REW

Pris: 3328,-

Når vi taler titanium-stel, så kommer vi ikke uden om Götti.

Håndlavede, allergivenlige og europæisk producerede kvalitets stel.

Du kan se flere lækkerier fra Götti lige her.

 

 

RES/REI Gardenia

Pris: 3000,-

Res/Rei er det nye barn i klassen hos Heiko Stumbeck København. Italiensk lækkerhed med fokus på farver og personlighed – Det er svært at hade dette skønne og glade eyewear-brand, hvis motto er think globally act locally. Res/Rei-briller er ikke blot håndlavede, der er også et stærkt fokus på, at produktionen kun sker med italienske fabrikanter og leverandører. Du kan se det store nye udvalg af Res/Rei-briller i vores butik på Jagtvej 229 i København eller et mindre udvalg lige her.

 


Silhouette SPX

Pris 3280,-

Silhouette er håndlavede Østrigske briller, og et brillestel findes stor set ikke lettere end Silhouette. Man mærker næsten ikke, at man bærer et Silhouette-stel, både forbi materialerne er afrundede og bløde, men også forbi brillen er utroligt let – både i materiale og design.

 

 

 

Barton Perreira Hannah OBX

Pris: 3120,-

Barton Perreira et enorm port folie af store stjerner har Barton Perreira-briller som foretrukne brille- og solbrillevalg. Vi er da også blevet lidt forelskede i L.A.-brandet Barton Perreira, hvis udtryk er råt, kvaliteten høj og detaljeniveauet enormt. Se flere fede Barton Perreira-briller her.

 

Andy Wolf 

Pris 3084,-

Andy Wolf har været på alles læber i 2018. Ikke mindst forbi stjerner som Rihanna, Gigi Hadid og Kendall Jenner har båret deres vovede design. Vi er også helt vilde med Andy Wolf og deres farverige og skæve high-fashion og high-end eyewear kollektion. Andy Wolf har et talent for at lave vilde briller, der falder smukt i ét med ansigtet. Denne røde skønhed er i Andy Wolfs mere diplomatiske men samtidig frække ende.

Se flere skønne briller fra Andy Wolfs univers lige her.

 

 

RES/REI MILO

Pris: 2550,-

Endnu en smuk RES/REI-brille. Du kan finde denne brille og se vores store nye udvalg af Res/Rei-briller i butikken på Jagtvej 229 i København eller et mindre udvalg lige her.

 

Heiko By Heiko 1300

Pris: 2684,-

Smuk Heiko By Heiko-brille til herrer, som beviser, at rød ikke kun er for damer. Lige nu finder du et RIGTIGT godt tilbud på Heiko By Heiko lige her.

 

MYKITA EERO 

Pris: 3670,-

Samme farve som første MYKITA-model, dog helt anden model med et helt andet udtryk. Vi ved ikke helt, hvilken vi elsker mest 😍

Du kan se mere fra MYKITA her.

 

 

Tom Davies 480 

Pris: 3095,-

Helt klart et af vores absolute bestseller mærker, hvilket skyldes, at Tom Davies giver dig mulighed for at lave om på de enkelte briller og designe din brille selv. Dét er fedt!!! Du kan læse mere om Tom Davies hornkollektion lige her, eller kigge et lille udpluk af den fede kollektion her.

 

 

Von Bogen X1240

Pris: 2384,-

Tyske Von Bogen er bestemt ikke til klassisk brillemode. Von Bogen leger med farver som intet andet brillemærke, og deres kollektioner er altid i alle regnbuens farver. Von Bogen er glade og lystige briller med god pasform i høj kvalitet.

 

 

 

MYKITA TALINI

Pris: 3670,-

MYKITA spænder bredt, og her er vi ude i en helt anden stilart end de to foregående. Det er dog ikke et tilfælde, at hele tre MYKITA-briller er nået med på denne liste, for MYKITA elsker rød, og de er gode til at bruge smukke røde nuancer i deres design. Du kan se mere fra MYKITA her.

 

Det er ikke et tilfælde, at dette indlæg kommer frem mod jul, for hvem vil ikke gerne fejre julens fester iført en flot, rød og festlig brille?

Skulle du have forelsket dig i en lækker rød brille, så husk, at du altid kan booke tid til en uforpligtende synsprøve, og du er velkommen til at kigge forbi, ringe eller skrive, hvis du har et eller flere spørgsmål 😍

Glædelig jul og godt nytår

Heiko Stumbeck

7 briller med kant du vil elske

De fleste kontorer er indrettet med skærmen som et centralt punkt, og i dag bruger de fleste af os meget tid i skæret at skærmenes blå og tærrende lys. Dette trætter dig og dine øjne. En del af løsningen på problemet kan være nogle gode skærmbrille – også selvom du ikke har brug for briller med styrke.

Heiko Personas – Kollektionen du har ventet på

Den nye kollektion Heiko Personas er et udtryk for både individuel personlighed og godt samarbejde. Hos Heiko Stumbeck sætter vi vores forskelligheder højt, og denne kollektion er sat i verden for at hylde individets komplekse og sammensatte personlighedstype.

10 fede solbriller denne sæson

Se vores 10 solbrillefavoritter for denne sæson. Alle prisklasser, former, farver og stilarter – men kvaliteten er altid i top.

3 vilde nytårsbriller

2017 lakker mod enden, og hos Heiko Stumbeck tager vi afsked med et ordentligt brag. Vi har derfor fundet tre af de fedeste, vildeste og mest nytårsparate briller til din festgarderobe. Briller er nemlig ikke kun briller…

5 smarte solbriller fra Heiko Shades

Heiko Shades er kvalitets solbriller til en god pris. Solbrillerne er produceret i Italien, med et ønske om at holde produktionen så ”lokalt” som muligt. Samtidig er Italien sammen med Japan kendt for deres høje kvalitetsniveau og innovative brilleproduktion.

Hos Heiko Stumbeck er ”det individuelle” nøgleord, når det kommer til service, design og produktvalg. Vi er bevidste om og går op i vores kunders unikke træk og forskellige behov.

Kvaliteten skal følge prisen

MYKITA + Maison Margielas seneste kollektion RAW, er, som navnet indikerer, inspireret af den rå og ubehandlede acetat-brille.

Klar, parat, sommer!

Vi går sommeren i møde, hvilket betyder at det er sæson for diverse festivaler og koncerter. Her er 6 gode råd så du kommer sikkert igennem sommeren.

Moscot – ikoniske briller og solbriller

Moscot – ikoniske briller og solbriller New York-style

Ny administrerende direktør i Heiko Stumbeck

Ny adm. direktør i Heiko Stumbeck. Pr. 1/12-21 blev Sidsel indsat som ny adm. direktør i Heiko Stumbeck A/S. Stillingen som adm. direktør overtager Sidsel fra sin mand Jens Heiko Stumbeck, der ønsker at fokusere mere på udviklingen af firmaet og sit hverv som optiker.

Efterårets smukkeste briller

Alle årstider har deres charme, men efteråret er dog den smukkeste af dem alle.

Farverne er fantastiske, og behovet for hjemlig hygge og ro sænker sig over de fleste.

Med inspiration fra efterårets smukke farveskala har vi fundet 12 af sæsonens smukkeste briller.

Share This