fbpx

50 års uovertruffen service

Ingen beskeden overskrift vi har givet dette blogindlæg. Heldigvis er udsagnet ikke noget, vi har fundet på.  Det er kundernes beskrivelse, og dem citerer vi gerne!

Faktisk er hele dette indlæg baseret på historier fortalt af vores kunder.

Stor tak til alle jer, der har sendt fortællinger ind til os i forbindelse med vores 50 års jubilæum.

 

– 50 år, så ved man et og andet!

Når en virksomhed når sit 50-års jubilæum, er det ofte på grund af mere end blot produkter eller tjenester. Hos Heiko Stumbeck er vores succes dybt forankret i dedikationen til vores kunder og en unik personlighed, der har sat et varigt præg på alle, der har besøgt os.

Gennem årene har utallige kunder haft glæde af vores ekspertise, varme og humor.

Her deler vi nogle af jeres minder og oplevelser.

Historien om en morsom “klage”

Susanne Varneskov må være en af vores allerførste kunder. Hun mindes, hvordan hun først fik styr på sine synsproblemer, da hun besøgte vores nyåbnede butik i Mageløs – altså for 50 år siden.

Susanne fortæller om et særligt mindeværdigt par briller fra starten af 1990’erne – et farverigt stel, som fik hende til at skille sig ud – Ja vi har altid været vilde med farver i Heiko Stumbeck!

Vi kom med en humoristisk bemærkning om, at de unge mænd ville løbe efter hende, hvis hun valgte det stel. Ironisk nok var det unge kvinder, der oftest stoppede hende for at spørge, hvor hun havde købt de flotte briller.

Dette førte til en morsom klage i butikken og et godt grin – et klassisk eksempel på den varme og humor, som vi til dato stadig praktiserer.

Når Susanne kigger forbi i dag, har hun stadig mulighed for at vælge flotte, modige, farverige og “hovedvendende” briller. På billedet ses nogle af de nyeste modeller fra finurlige Theo.

Theo briller og solbriller
Heiko Stumbeck optiker odense

Nomineret til Årets Fynbo

Elin, en trofast kunde, følte sig så inspireret af engagementet og den ånd, der var skabt i forretningen, at hun nominerede vores grundlægger – Heiko Maximiliam Herbert Stumbeck – til Årets Fynbo i 1990.

Heiko vandt desværre ikke prisen, men nomineringen i sig var et kæmpe skulderklap.

Siden åbningen af Heiko Stumbeck i 1974 har vi haft fokus på det lokale og de relationer, der ligger i nærområdet.

Det er noget, der er blevet ført videre af næste generation, og Elin roser også Jens og resten af teamet for at fortsætte arven med den samme skønne ånd og dedikation – dog med et moderne twist.

Hvem ved – måske løber vi af med prisen en dag alligevel….

40 års “reglen”

Gabriel Mechali deler en underholdende anekdote fra 1984, hvor vi insisterede på, at han skulle få tjekket sit syn. Til den afvisende Gabriel sagde Heiko blot:

“Når du bliver 40 år, er jeg sikker på, at du kommer forbi”. 

Og det gjorde Gabriel – efter en tur til Paris som guide og tolk, med en besværlig oplevelse med at finde et hotel, måtte Gabriel sande, at vi nok havde ret.

Siden da har Gabriel og hele hans familie været trofaste kunder.

Er din arm også blevet for kort med tiden?

synsprøve og prøvebriller
Heiko Stumbeck optiker til børn - briller til børn

Et godt syn er vigtigt – også for børn

Marie-Louise Odgaard-Aschwanden fortæller, hvordan hendes 8-årige søn nægtede at bruge de briller, han havde fået fra en øjenlæge.

Da de kom til Heiko Stumbeck, blev det hurtigt tydeligt, at hendes søn havde fået forkert styrke i brillerne.

Med nye briller blev situationen forbedret markant, og drengen begyndte endelig at bruge dem.

Marie-Louise følte sig set og hørt og sender sin tak.

Vi har altid haft fokus på den gode synsoplevelse hos børn. Vi har flere aftaler med skoler, hvor vi tjekker syn og samsyn på børnene. Synet er selvsagt utroligt vigtigt for en god skolegang, så det er samarbejder, vi værdsætter meget.

Vi har sågar en abonnementsordning specielt til vores mindste kunder, så de altid kan få den bedste behandling og de mest innovative produkter – til en rigtig god pris.

Tryghed og venskab fra første besøg

Den næste fortælling betød meget for os, da vi læste den.

Den indeholder ingen store kriser, ingen vilde historier eller humoristiske anekdoter, men den indeholder essensen af det, vi gerne vil give vores kunder – hjertevarme og tryghed.

Lilian Lunding fortæller om første gang, hun trådte ind i vores butik. Hun var højgravid og blev mødt med et stort smil, åbne arme og et sødt kompliment om, hvordan hun strålede.

Denne gestus var ikke en engangsforeteelse, men blev starten på en langvarig relation præget af varme og venlighed.

En sådan relation kan føles overflødig, når det i bund og grund bare drejer sig om at få folk til at se bedre.

Vi har dog altid forsøgt at skabe en følelse af hjemlighed og tryghed i butikken.

Om det skaber et bedre resultat må stå hen i det uvisse. Men oplevelsen for kunderne og vores arbejdsdag bliver så meget sjovere, når bevæger os ud over optikken i vores relationer.

Det er der magien sker.

Heiko Stumbeck optiker Odense

En Hyldest til Heiko Stumbeck

Hos Heiko Stumbeck Optik har vi gennem 50 år formået at skabe en unik og personlig forbindelse til vores kunder. Disse historier er blot et lille udsnit af de mange positive oplevelser.

Vi har skabt et rum, hvor folk føler sig set, hørt og hjulpet på en måde, der går langt ud over det sædvanlige. Dedikation og varme kan gøre en stor forskel i mange menneskers liv, og det er vores målsætning.

Dette jubilæum er en fejring af alt det, vi sammen har opnået i Heiko Stumbeck – men også en fejring af vores kunder. Vi kunne ikke have gjort det uden jer!.

Tillykke med de 50 år, Heiko Stumbeck Optik og kunder!

Må de næste mange år bringe lige så meget glæde og succes.