Efterårets hotteste eyewear trend har i sandhed KANT

Gå ikke glip af efterårets helt store brille- og solbrille trend – kantede stel.

De sidste par år har brillemoden dikteret både store oversize briller, overdreven cat-eye effekt og kuglerunde brillestel i bedste Harry Potter-stil. Alle tre modeluner kører stadig frem i stærk stil, men de har fået følgeskab af en ”klassens frække dreng”, og hos Heiko Stumbeck byder vi efteråret velkommen med et væld af fede kantede briller og solbriller.

Vi har samlet et lille udpluk, i et væld af farver, former og prislejer 😊

Vi gør på forhånd opmærksom på, at de måske ikke alle kan findes på hjemmesiden, men derfor har vi brillen alligevel.

 

MYKITA STUDIO 5.6 322

Findes i flere farver

Pris: 4296,-

Hvis du ikke kender MYKITA, så har du virkelig noget til gode! Berliner-mærket er inkarnationen af urban fashion, og det sætter MYKITA virkelig en tyk streg under med denne perfektion af en brille – og så se da lige farven!! Aldrig er gråblå blevet ramt så spot on! Du kan se mere fra MYKITA her.

 

 

 

Götti Dexon 

Findes i flere farver 

Pris: 3395,-

At kalde en kantet brille klassisk ville være at presse brille-citronen. Men denne model er dog klassikeren inden for kantede briller. Ottekantet, oval og i titanium. Dixon fås både som brille og solbrille og er ultra let og allergivenlig, hvilket er kendetegnende for Göttis briller. Götti fås i alle vores butikker.

 

 

 

RES / REI Aristotele

Findes i flere farver

Pris: 2520,-

Res/Rei er det nye barn i klassen hos Heiko Stumbeck København. Italiensk lækkerhed og fokus på farver og personlighed – Det er svært at hade dette skønne og glade eyewearbrand, hvis motto er think globally act locally. Res/Rei-briller er ikke blot håndlavet, der er også et stærkt fokus på, at produktionen kun sker med italienske fabrikanter og leverandører. Du kan se det store nye udvalg af Res/Rei-briller i vores butik på Jagtvej 229 i København.

 

Silhouette TMA icon Nordic

Findes i flere farver

Pris 3550kr

Designet kræver, at brillen er lavet i den bedste kvalitet af titanium, så den både er stærk og meget flexibel i stængerne. Serien med oversize faconer er lavet specielt til de nordiske lande, og denne er den eneste kantede brille her, der er rimless (uden brillefront). Modellen er med let indfarvede glas, hvor man kan vælge imellem flere forskellige farver, og så kan du skam også selv bestemme, hvilke stænger du ønsker.

 

 

 

Barton Perreira Themis

Findes i flere farver

Pris: 4560,-

Barton Perreira har en enorm port folie af store stjerner, som har Barton Perreira-briller som foretrukne valg. Vi er da også blevet lidt forelskede i Barton Perreira, hvis udtryk er råt, kvaliteten høj og detaljeniveauet enormt.  Den metalliske dobbeltbro er ikke bare glat, men prydet med et fint og detaljeret mønster, som lige sætter prikken over i’et på denne fede unisex solbrille. Se flere fede Barton Perreira-briller her.

 

 

Falvin Subsolar

Findes i flere farver

Pris: 4224,-

Danske Birgitte Falvin er oprindeligt smykkedesigner, og det kommer virkelig til udtryk i hendes udsøgte brillestel. Legen med kanter og former har altid ligget til Falvin, og selvom denne model ikke er decideret ottekantet, så læg mærke til glassets kant, som ikke følger stellet. Falvin giver brillen et kantet touch, uden at frarøve brillen dens klassiske udtryk. Det er kunst!!!

 

 

Götti Dice

Findes i flere farver

Pris: 3328,-

Når vi taler aluminum-stel, – og det gør vi tit, når vi taler kantede stel – så kommer vi ikke uden om Götti.

Håndlavede, allergivenlige og europæisk produceret kvalitetsstel.

Denne kantede herremodel har med sin dobbeltbro og semi-aviatorform et lidt retro look, som falder helt i hak med tidens trends. Du kan se flere lækkerier fra Götti lige her.

 

Andy Wolf 5070

Findes i flere farver

Pris 3584,-

Andy Wolf har været på alles læber i 2018. Ikke mindst forbi stjerner som Rihanna, Gigi Hadid og Kendall Jenner har båret deres vovede design. Vi er også helt vilde med Andy Wolf og deres farverige og skæve high-fashion og high-end eyewear kollektion. Denne brille er essensen af, hvad der bl.a. har gjort Andy Wolf så store – Halv acetat ramme og halv titanium ramme. Lidt frækt, lidt forvirrende, enormt opmærksomhedskrævende og ekstremt fashion! PRØV DEM! Andy Wolf har nemlig et talent for at lave vilde briller, der falder smukt i ét med ansigtet.

Se flere skønne briller fra Andy Wolfs univers lige her.

 

Ray-Ban 3648

Pris: 1608,-

Ray-Ban er næsten selvsagt, hvis man taler solbriller, og de er naturligvis også med, når det kommer til kantede solbriller. Langt hen ad vejen minder modellen om Göttis Dice model, men den er mindre markant i udtrykket, og så er stellet også markant tungere end Göttis letvægtstel – deraf også prisforskellen.

Men fed er den – også for de, som ikke er modige nok til de skarpe kanter hos fx MYKITA OG Andy Wolf. Du kan se alle klassiskerne fra Ray-Ban lige her.

 

Efteråret bliver i sandhed fyldt med skævhed, modighed og smukke briller.

Husk, at du altid kan book tid til en uforpligtende synsprøve, og du er altid velkommen til at kigge forbi, ringe eller skrive, hvis du har et eller flere spørgsmål. Vores service er altid uforpligtende og gratis 😍

De bedste ottekantede-brillehilsner

Heiko Stumbeck

Jan Pytlick – En kunde vi er stolte af

Jan Pytlick – 51 år, hjemmefødning fra Thurø, en af de mest succesfulde danske håndboldtrænere gennem tiden, trofast Heiko Stumbeck-kunde, og i sandhed en kunde vi er stolte af.

Hoya EnRoute – se godt når du kører bil

De fleste kontorer er indrettet med skærmen som et centralt punkt, og i dag bruger de fleste af os meget tid i skæret at skærmenes blå og tærrende lys. Dette trætter dig og dine øjne. En del af løsningen på problemet kan være nogle gode skærmbrille – også selvom du ikke har brug for briller med styrke.

Carlos Kitschen – En kunde vi er stolte af

Carlos – manden der bygger mennesker, laver mad og vinder priser
Midt i Svendborg, lidt oppe af Møllegade, tre trin ned og ind i varmen hos Carlos Kitschen. Det er bindende koldt udenfor, så restaurantens varme temperatur og stemning er et velkomment alternativ til de kolde gader!

8 briller med kant du vil elske

De fleste kontorer er indrettet med skærmen som et centralt punkt, og i dag bruger de fleste af os meget tid i skæret at skærmenes blå og tærrende lys. Dette trætter dig og dine øjne. En del af løsningen på problemet kan være nogle gode skærmbrille – også selvom du ikke har brug for briller med styrke.

J’adior? Så vil du elsker Dior Club

Fashionistas fra hele verdenen dåner lige i øjeblikket af forelskelse – og det med rette!
Siden Dior lancerede sin nye special addition kollektion ”Dior Club” for knapt en måned siden, har solbrilleelskere over hele verdenen ligget vågne om natten og tænkt “J’adior”!

5 gode råd til allergi og kontaktlinser

Er du én af de mange, der døjer med allergi og bruger kontaktlinser? Vi har samlet 6 gode råd, der kan hjælpe dig igennem allergi sæsonen nogenlunde smertefrit.

Heiko Personas – Kollektionen du har ventet på

Den nye kollektion Heiko Personas er et udtryk for både individuel personlighed og godt samarbejde. Hos Heiko Stumbeck sætter vi vores forskelligheder højt, og denne kollektion er sat i verden for at hylde individets komplekse og sammensatte personlighedstype.

5 hurtige tips til et sundt syn

Du bruger sikkert solcreme for at beskytte din hud, samt spiser grøntsager …

De 8 hotteste solbrilletrends 2019

Da Copenhagen Fashion Week AW19 løb af stablen i uge 5, var de Københavnske gader fyldt med print, farver og teksturer – alt sammen under modelunet ”More is More”.

10 hurtige – sådan indretter du din skærmplads

De fleste kontorer er indrettet med skærmen som et centralt punkt, og i dag bruger de fleste af os meget tid i skæret at skærmenes blå og tærrende lys. Dette trætter dig og dine øjne. En del af løsningen på problemet kan være nogle gode skærmbrille – også selvom du ikke har brug for briller med styrke.

Share This