MENU
X

Brilleeftersyn i hele brillens levetid

 

   

  Læs mere om 

    Heiko Stumbeck Service

    Rengøring og vedligeholdelse

    Reparation af briller

    Til dig med grå stær

    Prøv linser i 10 dage

    Udvidet garanti

 

BrilleetuiHos Heiko Stumbeck er det allervigtigste, at du er glad for din nye brille. Du skal have de rigtige glas, men det er også vigtigt, at brillen sidder, som den skal. Med tiden kan brillestængerne få brug for en tilpasning, ligesom næsepuderne bør skiftes regelmæssigt. Derfor er du altid velkommen til at komme forbi en af vores forretninger til et omkostningsfrit brilleftersyn, hvor vi justerer brillestænger og udskifter næsepuder. Tillige kan vi give din brille en dybderens i ultralyd, så du på få minutter igen har en helt ren brille, som da den var ny.

Et brilleetui er nødvendigt, når du bruger briller. Når dine briller ikke er i brug, bør du opbevare dem i det brilletui, du fik med, da du købte dine briller. Så er både glas og stel godt beskyttet. Har du behov for nyt brilleetui, er du velkommen til at komme ind i en af vores forretninger med det gamle etui. Så ombytter vi det for dig – helt uden omkostninger.

Et brilleeftersyn er for os en naturlig del af vores brilleservice og er derfor helt uden beregning i hele brillens levetid. Vores brilleeftersyn består bl.a. af:

• Justering af brillestel

• Udskiftning af næsepuder

• Rensning af brille i ultralyd

• Ombytning af brilleetui