I 1980 begyndte en lokal mand at sælge solbriller på stranden på øen Maui ved Hawaii. Han ønskede at beskytte folks øje mod den stærke sol uden at lade solbrilleglassene forringe naturens smukke og vibrerende farver.

Solbrillerne blev opkaldt efter hjemøen Maui og ejerens trofaste papegøje Jim, og i dag er Maui Jim-solbriller nogle af verdens absolut bedste polariserede solbriller.

Maui Jims vartegn er de innovative og højteknologiske glas, der forbedrer og fremhæver naturlige farver og detaljer. Disse solbriller slører ikke verden, men fremhæver dens skønhed.

Glassenes unikke evne til at bryde sollys og mindske genskær har gennem årene givet mange glade kunder et mere behageligt og klart syn samt en maksimal beskyttelse af øjnene.

I dag er Maui Jim en international succes og især hyldet blandt lystsejlere, golfspillere og andre sportsudøvere, der ønsker et fejlfrit syn med klare konturer, når de dyrker deres hobby.

Hemmeligheden bag de magiske brilleglas er godt beskyttet, og alt fra design til kvalitetskontrol i dette privatejede firma foregår stadig i hovedsædet på Maui. Og hvis du kigger forbi kontoret på Maui en dag, så kan du hilse på papegøjen Jim.

Se flere af vores eksklusive mærker