fbpx

Et af verdens mest ikoniske brillemærker

Internationalt anerkendt for sit urbane og tidløse design, høje kvalitet og gode historie har Moscot skrevet sig ind i amerikansk modehistorie. Deres flagship store er bl.a. en del af Universal Studios New York-kulisse, sammen med andre kendte vartegn for byen.

MOSCOT blev grundlagt i 1899, hvor stifteren, Hyman Moscot, emigrerede fra Østeuropa til USA. Han ankom til Ellis Island ud for New York og startede sit fundament som handelsmand i New Yorks gader.

For Hyman Moscot handlede det om at skabe loyale kunder, som han kunne kredse om – og gøre noget ekstra for. Allerede dengang vidste han, at det ikke blot handlede om køb og salg.

I 1915 åbnede Hyman Moscot sin helt egen forretning, så MOSCOT må siges at være et tydeligt billede af den amerikanske drøm. I dag, mere end hundrede år siden eventyret startede, hyldes brandet over hele kloden.

Vores personale er uddannet i håndtering af specialdesignede brilleønsker og står klar til at guide dig gennem en spændende brilleproces, så du kan få din drømmebrille!

Forhandles i Middelfart, Svendborg og Odense 

Moscot briller og solbriller
Moscot briller og solbriller
Moscot briller og solbriller
Moscot briller og solbriller
Moscot briller og solbriller
Moscot briller og solbriller

Se flere af vores eksklusive mærker

Tom Davies
Barton Perreira
matsuda
götti
maui jim solbriller
theo briller og solbriller
silhouette  lette briller
moscot brilelr og solbriller
heiko by heiko briller 1 kr billige
maximilian
heiko personas
götti next  børnebriller
little paul and joe  børnebriller
dita briller og solbriller
copenhagen eyewear