Hvis du leder efter det bæredygtige brillealternativ, kan du godt indstille søgningen!

Med et motto der lyder: ”SEE AND DO GOOD”, ligger det i kortene, at Neubau ikke blot producerer flot designede briller af højeste kvalitet. De tager også et meget stort ansvar, når det kommer til bæredygtighed og fairtrade.

Alle Neubaus briller er designet, udviklet og produceret i Østrig af dygtige håndværkere og brillesnedkere.

De lokale, kreative, kvalitetsbetonede og specialiserede værdier er grundpillerne i Neubaus virke. Selve navnet ”Neubau” er en hyldest til urbane kreative miljøer verden over, med udgangspunkt i det hippe Neubau-distrikt i Østrigs hovedstad Wien.

Neubau har et bevidst tilvalg af lokale ressourcer og lokal produktion med miljøet for øje. Materialevalg er bæredygtige lige fra selve brillen, til indpakning og butiksindretning mv.

Alle stel er lavet af plantebaserede materialer, som et alternativ til plastik. Neubaus 3D-printede kollektion er fx lavet af 100% bio-baseret olie fra Castor-bønnen. Ikke alene er denne metode meget mere bæredygtig end produktion af plastik og acetat, men castor-bønnen kræver meget lidt vand, og derfor er vandforbruget pr brille minimalt. Dertil kommer, at en 3D-produktion har 0% spild!

Samfundsansvaret er ikke kun forebyggende men også udbedrende. Neubau støtter en række non-profit-organisationer, hvis fokus er reetablering af natur – her kan fx nævnes Honey Bee Conservancy.

Fedt design med god samvittighed er essensen af hippe urbane Neubau.

Se flere af vores eksklusive mærker