fbpx

Nye briller til dit barn?

Vi vil gerne gøre det nemt at finde fede briller til børn og unge mennesker, og her spiller et stort og lækkert udvalg en vigtig rolle. 

Det er vigtigt, at man vælger den rette løsning, som er skræddersyet til barnet/teenageren, for ellers bliver brillerne måske ikke brugt.

At korrigere syn på børn og unge er samtidig en ganske særlig opgave, som kræver stor viden, en god portion pædagogik og til tider ganske særligt optiskudstyr. 

Uanset problemstilling eller ønsker er vi parate til at guide dig og dit barn til den bedste løsning for jer. 

Synsprøve børn

Briller til børn – start med en synsprøve

Hvis du mistænker synsproblemer hos dit barn, så book tid til en uforpligtende synsprøve hos os.

Til synsprøven afdækker vi et eventuelt behov styrkemæssigt og tjekker for mulige problemstillinger som fx. samsynsproblemer, der ses hyppigt hos børn og unge.

Der er ingen grænse for, hvor gammelt barnet skal være, før vi kan tage en synsprøve. Det er en individuel vurdering af hvert enkelte barn. 

Ved problemer med styrkerne vil vi meget gerne hjælpe med at finde den rigtige briller- og/eller kontaktlinseløsning til dit barn.

Briller til børn

Det skal være behageligt, nemt og robust, når børn skal have briller. Kvaliteten er vigtig, og det samme er pasformen. Barnet skal helst ikke generes eller forstyrres i sin dagligdag.

Hos Heiko Stumbeck har vi et bredt udvalg af børnebriller, og med Götti Kids kan børnene fx bygge deres helt egen brille.

Vores udvalg tilbyder fleksible, allergivenlige og slidstærke brilleløsninger til en fornuftig pris.

Vi anbefaler alle under 21 år at have et MyCare-abonnement hos os. MyCare giver bl.a. 50% på stel og glas, 30% på kontaktlinser og har inkluderet udvidet garanti, hvis uheldet er ude. 

briller til børn og børnebriller
solbriller til børn og børnesolbriller

Husk solcreme og husk solbriller

Vi kan faktisk ikke sige det nok. Solen er farlig for både dine og dine børns øjne.

Modsat din hud, så er øjnene meget udsat året rundt og især, når solen står lavt på himlen. Dine øjne er heller ikke beskyttet, når du sidder i skyggen. Refleksion af solens stråler i flade overflader som græs, havet, skibakke, mur eller andet er mere end rigeligt til at påvirke dine eller dit barns øjne, så det kan mærkes. De fleste har oplevet sviende og irriterende øjne, og eventuelt forbigående pletter i synsfeltet, som følge af en lang dag i solen. Dette kaldes for sneblindhed, og skyldes ”forbrænding” på hornhinden.

Derfor er det så vigtigt, at hele familien bruger solbriller. Vi har fede solbriller fra Petit by Sofie Schnoor med UV-beskyttelse til kun 149,-.

Fordelagtigt abonnement til børn

Vores MyCare-abonnement er for alle børn og unge under 21 år. MyCare-kunder får gode priser på briller og linser. Men vigtigst af alt får de løbende tjekket deres syn, så eventuelle negative ændringer kan forebygges og holdes nede.

Desværre bliver synet dårligere og dårlige hos børn og unge. Der er især sket en markant stigning i antallet af nærsynede børn og unge. Læs mere på WHO.

Nærsynethed kan løbende forværres i takt med, at man vokser.

Nærsynede MyCare-kunder tilknyttes vores Myopi-klinik (klinik for behandling af nærsynethed), hvor vi halvårligt måler, hvordan øjet vokset og tilrettelægger en skræddersyet behandlingsform.

Vores store fokus på Myopi-behandling hos børn og unge er en del af en større bæredygtighedsstrategi, hvor vi bl.a. støtter op om FN’s Verdensmål 3 – Sundhed og Trivsel. 

tilbud på briller til børn og MyCare
samsynsproblemer

Samsynsproblemer – når øjnene ikke arbejder sammen

Samsynsproblemer rammer op mod 20% af en folkeskoleklasse. Samsynsproblemer er ufarlige for øjensundheden, men kan være svært hæmmende for barnets/ den unges udvikling både fagligt og motorisk.

Samsynsproblemer kan i langt de fleste tilfælde afhjælpes ved hjælp af øvelser, træning og evt prismebriller eller læsebriller.

Ved mistanke om samsynsproblemer bør I kontakte vores samsynsklinik og få en uforpligtende forundersøgelse.