Oplever dit barn problemer med synet?

Når børn har problemer med synet, kan det skyldes mange ting, og bør ikke vække bekymring – det er helt normalt for børn at have problemer med synet. Ofte har barnet arvet langsynet- eller nærsynethed fra en forælder, eller de kan have problemer med samsynet.

Ved samsynsproblemer bør man besøge vores samsynsklinik, hvor en neurooptiker sammensætter et specialtilrettet træningsforløb til barnet.

Børn og briller

Det skal være behageligt, nemt og robust, når børn skal have briller. Kvaliteten er vigtig, og det samme er pasformen. Barnet skal helst ikke generes eller forstyrres i sin dagligdag.

Hos Heiko Stumbeck har vi et bredt udvalg af børnebriller, og med Götti Kids kan børnene bygge deres helt egen brille. Vores udvalg tilbyder fleksible, allergivenlige og slidstærke brilleløsninger til en fornuftig pris.

Skulle udheldet være ude, bliver man glad for at have tilkøbt udvidet garanti som en ekstra sikkerhed.

find de rigtige briller
stort udvalg af briller

Synsprøve og børn

Ved problemer med styrkerne vil vi meget gerne hjælpe med at finde den rigtige briller- og/eller kontaktlinseløsning til dit barn.

Vi vil meget gerne lave en opstartende synsprøve på barnet, hvor vi afdækker et eventuelt behov. Der er ingen grænse for, hvor gammelt barnet skal være, før vi kan tage en synsprøve. Det er en individuel vurdering af hvert enkelt barn.

Hvis barnet er under 10 år, så skal der foreligge en recept fra en øjenlæge med de præcise styrker, før vi kan lave den færdige brille- eller kontaktlinseløsning til barnet.

Børn og solbriller

Vi kan faktisk ikke sige det nok. Solen er farlig for både dine og dine børns øjne.

Modsat din hud, så er øjnene meget udsat året rundt og især, når solen står lavt på himlen. Dine øjne er heller ikke beskyttet, når du sidder i skyggen. Refleksion af solens stråler i flade overflader som græs, havet, skibakke, mur eller andet, er mere end rigeligt til at påvirke dine eller dit barns øjne, så det kan mærkes. De fleste har oplevet sviende og irriterende øjne, og eventuelt forbigående pletter i synsfeltet, som følge af en lang dag i solen. Dette kaldes for sneblindhed, og skyldes ”forbrænding” på hornhinden.

Derfor er det så vigtigt, at hele familien bruger solbriller.

find de rigtige briller