Endagslinser

Endagslinsen sætter du i om morgenen og tager dem ud igen, før du går i seng. Den brugte kontaktlinse smides derefter ud. Du tager altså en ny kontaktlinse i brug hver dag.

Endagslinser er bløde linser. De er lette at sætte i øjet, lette at tage ud og meget hygiejniske, da du tager en ny kontaktlinse i brug hver dag. Ved at bruge endagslinser reducerer du risikoen for øjeninfektion, samtidig slipper du for at bøvle med linseetuier, linsevæske og rensning, hvis du synes, den slags er besværligt.

Nemt og hurtigt skift

Endagslinser gør det nemt at skifte mellem brug af briller og kontaktlinser, hvis du primært bruger linserne, når du skal i byen eller dyrker idræt.

Hos Heiko Stumbeck betaler du kun for det antal linser, du bruger, også selvom du kun vil bruge linser et par dage om ugen.

stort udvalg af briller
stort udvalg af briller

Hvad er toriske linser?

Kontaktlinser til bygningsfejl kaldes toriske linser. Linserne er designet til at korrigere fejl på hornhinden, som dækker den forreste del af øjet. Hornhindens korrekte form er rund, mens en person med bygningsfejl har en hornhinde, der er bøjet, så øjet ikke kan fokusere 100% på det, du kigger på.

I mange år troede man, bygningsfejl kun kunne afhjælpes med briller, men med vor tids avancerede linse-teknologi er det op til dig selv at bestemme, hvad du ønsker. Toriske linser fås som både endagslinser, 14-dagslinser, månedslinser og døgnlinser. Derfor er det helt op til dig, sammen med din optiker, at finde frem til, hvilken slags linser, du helst vil have.

Hvilken linsetype, der vil være bedst lige netop til dine øjne, afhænger af styrke, krumning af øjet, tårevæskens sammensætning, tørhed i øjnene, arbejdsmiljø, temperament, og hvilken pris du vil give.

Hvad er multifokale linser?

Ligesom der findes briller med læsefelt, kan du også få linser med denne effekt.

Linserne er indrettet i zoner ligesom flerstyrke briller, men fordelen ved denne slags kontaktlinser er, at de følger dit øje i den retning du kigger, modsat brillerne.

Brillerne lader dig læse avis, køre bil og surfe på internettet, uden du skal vende og dreje hovedet eller skifte mellem køre- og læsebriller.

Multifokale linser korrigerer kort sagt for de svagheder, øjet får med alderen og giver dig skarpt syn på alle afstande.

stort udvalg af briller