MENU
X

Events

Her finder du en oversigt over kommende events
København
Danske Falvin gæster os
17 - 29 juli
20% på alle Falvin-stel
17 - 29 juli
Vi har været så heldige at få hele kollektionen fra det danske mærke Falvin på sommerferiebesøg i ugerne 29 og 30. I den forbindelse får du 20% på alle Falvin-stel, når du køber en komplet brille.
Alle afdelinger
Se skarpt fra skolestart
31. juni - 5. august
Det nye skoleår står for døren og alt er klart, men hvad med synet?
31.juni - 5. august
Er dit barns syn klar til skolestart? Kom forbi din nærmeste Heiko Stumbeck butik og få screenet dit barns syn. Vi kan nemt, hurtigt og sikkert tjekke, om dit barn kan se skoletavlen klart. Book en tid eller kig ind ved lejlighed så junior kan få den bedste start på det nye skoleår.
Alle afdelinger
Rabat til far, mor & barn
31. juli - 5. august
Vild rabat for børn op til 12 år + mor og far
31. juli - 5. august
Var sommerferien hård ved Juniors briller? Hele denne uge har Heiko Stumbeck fokus på dit barns syn, og så skal du naturligvis også forkæles lidt! Derfor giver vi et valgfrit Heiko by Heiko-stel til junior ved køb af brilleglas, og så får mor og far 25% på solbriller*. *Alle solbriller undtagen Cartier.
København
-20 % på A.W. & Plein Les Mirettes
4. August
Andy Wolf og Plein Les Mirettes
4. August
Kom forbi til et glas vin og en snack og se de komplette kollektioner fra østriske Andy Wolf og franske Plein Les Mirettes. Vi giver 20% på alle stel fra disse mærker, når du køber en komplet brille.
Odense
Tom Davies & Falvin
11. August
Engelske Tom Davies & danske Falvin
11. August
Fredag den 11.august får vi besøg af hele to kollektioner, når både Tom Davies og det danske brand Falvin gæster vores butik i Odense. Begge mærker har taget hele deres nye kollektion med, og vores kyndige personale i Klaregade står klar til at vejlede og komme med gode ideer til et nyt look. På dagen vil der være 20% på alt fra Falvin og Tom Davies.
Middelfart
Grøn stær?
21. - 26. august
Trykmåling af dine øjne
21. - 26. august
HVIS DU HAR GRØN STÆR I FAMILIEN ELLER MISTANKE OM GRØN STÆR, VIL VI GERNE GIVE DINE ØJNE EN TRYKMÅLING. TRYKMÅLET SAMT EN SYNSUNDERSØGELSE GIVER DIG EN IDÉ OM, OM DET ER NØDVENDIGT MED YDERLIGERE UNDERSØGELSE HOS EN ØJENLÆGE. VI FORETAGER ET BEGRÆNSET ANTAL GRATIS TRYKMÅLINGER OG I PERIODEN 21. TIL 26. AUGUST, SÅ SKYND DIG AT BOOK EN TID!
Svendborg
Andy Wolf – Nyt brand
24. august - 31. august
Brille-fernisering og super tilbud
24. august - 31. august
Vi fejre vores nye brand Andy Wolf med at give 25 % på alle Andy Wolf-stel hele denne uge.

Psst... Du er også inviteret til brille-fernisering på Andy Wolf torsdag den 24.august. Vi glæder os til at præsentere disse unike stel for dig.
Odense
- 20% på Götti
25. August
Götti kigger forbi
25. August
Götti gæster vores butik i Odense med hele deres kollektion, så kom og prøv alle de nye lækre modeller. Der vil på dagen være 20% på alt fra Götti.
København
Vind din rabat
25. august
Vind din rabat heiko København
25. august
Vi er i spilhumør, så der vil hele dagen være mulighed for at vinde rabatter og præmier. Kig forbi til et spil, en drink og et godt tilbud.