fbpx

Få øjensundhed og opsparing i ét

Fordele med Heiko Eyecare 

Heiko EyeCare sundhedsabonnement – få øjensundhed og opsparing i ét abonnement:

 

 • Udvidet synsundersøgelse i butikken
 • Forebyggende kontrol og overvågning af din øjensundhed
 • Hurtigt svar fra specialister i øjensygdomme
 • Hurtig diagnosticering ved øjenlæge
 • God tid til dig sammen med vores optiker
 • Brilleopsparing, hvor du får 25 % i bonus
 • Udvidet garanti inkluderet
 • Vi planter et træ i Danmark for hver Eyecare-abonnement

Bliv Eyecare-kunde

Udfyld formularen, så kontakter vi dig om tilmelding

  Opdag øjenproblemer tidligt med EyeCare

  Få bedre øjensundhed med Heiko EyeCare sundhedsabonnement

  Opdager man en øjensygdom tidligt, vil det ofte være muligt at behandle og/eller forebygge, hvilket er med til at sikre et bedre syn på langt sigt.

  Som et led i udviklingen mod et mere bæredygtigt Heiko Stumbeck, arbejder vi bl.a. med FN’s Verdensmål 3 – Sundhed og Trivsel, med et mål om at bidrage til at højne øjensundheden generelt.

  Vores Heiko Eyecare-abonnement tilbyder en komplet løsning

  Din øjensundhed følges løbende af vores specialiserede optikere og tilknyttede danske øjenlæger. Øjenproblemer kan nemlig opstå, uden at du mærker det. Ved at opdage øjensygdommen tidligt, kan vi muligvis reducere tabet at synskvalitet. 

  Derfor er det vigtigt, at du regelmæssigt får tjekket dit syn.

  Heiko Eyecare er en del af vores store sundhedssatsning – HeikoCare– der skal tilbyde kompetent, faglig, innovativ og forebyggende sundhedsløsninger til øje i alle aldre og med alle udfordringer. 

  EyeCare - få øjensundhed og opsparing i ét
  Opdag øjen­­problemer i tide - EyeCare - få øjensundhed og opsparing

  EyeCare sundhedsabonnement – få øjensundhed og opsparing med 25% bonus

  Udover en løbende vished om dine øjnes sundhedstilstand, fungerer Heiko Eyecare også som en opsparing med en bonus på 25%, der kan deles med familie og venner.

  Du betaler 99,- om måneden, og vi sætter 123,75 kr over på din opsparingskonto. Du får altså alle dine abonnementspenge plus en bonus på 25 % til at købe briller, solbriller og ydelser for.

  Du kan dele din opsparing med venner og familie.

  Din opsparing kan bruges ved køb af nye briller, solbriller og glas, samt ydelser i vores tilknyttede klinikker. Derudover kan din EyeCare-opsparing bruges til forundersøgelse på HCA-Klinikken i Odense

  Opsparingen kan IKKE bruges på kontaktlinser, kontaktlinsevæsker, brillerens eller afbetaling på tidligere køb.

  Et sundhedsabonnement eksperthjælp og professionel vurdering

  Hos Heiko Stumbeck råder vi over avanceret udstyr og moderne teknologi, som gør det muligt at opdage tidlige tegn på øjensygdomme. Vi tilbyder bl.a. en screening af dine øjne ved hjælp af et såkaldt fundus-kamera, der kan fotografere nethinden. Billederne bliver vurderet af vores tilknyttede øjenlæger.

  Du kan læse mere om de mest gængse øjensygdomme her.

  Eyecare-synsundersøgelse - få øjensundhed og opsparing

  Synsundersøgelsen består af

  • Synsprøve
  • Synsfeltsscreening
  • Spaltelampeundersøgelse
  • Samsynstest
  • Tårefilmsanalyse
  • Fundus-undersøgelse
  • Trykmåling
  • Topografi analyse
  • Afsluttende øjenlægevurdering

  Bliv EyeCare kunde og få øjensundhed og opsparing

  EyeCare – Vi vil gerne indfri dine forventninger

  Det er vigtigt for os, at du ved, hvad du får, og hvad du kan forvente af dit besøg hos os.

  Som Eyecare-kunde bliver du en gang årligt kaldt ind til synsundersøgelse. Synsundersøgelse adskiller sig fra synsprøven, ved også at lave en dybdegående gennemgang af øjets sundhedstilstand.

  Synsundersøgelsen afdækker både dine styrker, samt status på din øjensundhed og din øjenkomfort.

  Heiko Eyecare-synsundersøgelse er en totalløsning, hvor vi laver et dybdegående tjek af dine øjne, ved hjælp af markedets nyeste udstyr, de nyeste metoder og den nyeste viden i optikerbranchen, og med assistance fra tilknyttede danske øjenlæger.

   

  EyeCare opdager øjen­­problemer i tide

  Heiko Eyecare-synsundersøgelsen afdækker dine øjnes sundhedstilstand og giver anledning til dialog om øjensygdomme som grå stær, grøn stær, AMD (alderspletter på nethinden), nethindeløsning m.m. Dette vil altid ske i samarbejde med en dansk øjenlæge.

  Optikere og specialister arbejder tæt sammen med tilknyttede øjenlæger for et give dig en professionel og fyldestgørende vurdering. Eyecare er en del af et større koncept i Heiko Stumbeck, hvor fokus skal være på kvalitet, sundhed og service. Læs eventuelt nedenstående artikel om Heiko Stumbecks rejse, siden Jens Heiko Stumbeck overtog familiefirmaet i 2015.  

  016512961_001Heiko FS 30.04

  Dit EyeCare sundhedsabonnement

  • Koster 99,- /md. inkl. alle basisundersøgelser.
  • Synsundersøgelse ved oprettelse – herefter én årligt.
  • Fungerer som brilleopsparing med 25 % i bonus.
  • Kan benyttes til konsultationer hos tilknyttet øjenlæge.
  • Brilleopsparing må gerne deles med familie og venner.

  FAQ / Ofte stillede spørgsmål

  Hvad er forskellen på en synstest og en udvidet synsundersøgelse?
  Ved en almindelig synstest undersøger vi, om du har behov for briller eller linser. En udvidet synsundersøgelse indeholder udover synsprøven en række sundhedsrelaterede målinger som trykmåling af øjet, lensfoto, nethindeanalyse, topografimåling, spaltelampeeksamination, synsfeltscreening, tørre øjne undersøgelse og samsynstest.

  Får jeg svar med det samme?
  Billederne fra synsundersøgelsen bliver sendt online via en sikker forbindelse til vurdering hos en specialist i øjensygdomme – ikke blot en algoritme. Du kan forvente et skriftligt svar i løbet af få hverdage. I overensstemmelse med optikerautorisationen kan vi henvise til yderligere undersøgelse eller behandling.

  Hvor hurtigt kan jeg få undersøgt mine øjne?
  Som Heiko Eyecare-kunde kan du få en udvidet synsundersøgelse samme dag eller med få dages ventetid. Vi afsætter ekstra tid til personlig service, hvor du kan stille din optiker de synsrelaterede spørgsmål, du har på hjerte.

  Er det rigtigt, at jeg kan komme til øjenlæge i butikken i Klaregade?
  Ja, Nico Gampenrieder, som er øjenlæge på OUH, kan træffes i Klaregade efter aftale. Med Heiko Eyecare ønsker vi at støtte op om den offentlige sundhedssektor og afhjælpe der, hvor behovet er størst, f.eks. i forhold til ventetid, second opinion m.m. Derfor samarbejder vi med Nico Gampenrieder, som er speciallæge i øjensygdomme på Odense Universitetshospital.

  Hvad får jeg for mine 99 kroner om måneden?
  Et Heiko Eyecare abonnement inkluderer alle basisundersøgelser. Den første Heiko Eyecare-undersøgelse foretages ved oprettelsen af abonnementet. Herefter indkaldes én gang om året og du betaler således 99 kr./mdr i abonnement.

  Hvorfor kan et Heiko Eyecare-abonnement betale sig?
  Heiko Eyecare abonnement fungerer også som brilleopsparing med ekstra 25 % i bonus. Opsparingen, som udgør 1500 kr om året, kan til enhver tid bruges til køb af briller og solbriller. Er der behov for udvidede undersøgelser eller f.eks. en konsultation hos øjenlægen i Klaregade, kan opsparingen også bruges hertil. Opsparingen må gerne gives til familie og venner.

  Kan brilleopsparing ombyttes til kontanter?
  Din Heiko Eyecare opsparing har et loft på 3000 kr., som er opnået efter 24 måneder. Dit abonnement fortsætter, men opsparingen forbliver 3000 kr. indtil den bruges på varekøb. Opsparing kan ikke udbetales i kontanter eller kombineres med kampagner, tilbud eller rabatter.