fbpx

Overordnet FAQ

Vi har samlet de hyppigst forekomne spørgsmål, for forhåbentligt at give dig klarhed.

Er der spørgsmål, du ikke føler besvaret, hører vi gerne fra dig.

Kontakt din nærmeste Heiko Stumbeck. https://heikostumbeck.dk/kontakt 

Hvad koster en synsprøve?
Synsprøver er altid uden omkostninger for kunden.

Hvordan bestiller jeg kontaktlinser?
Du kan bestille nye kontaktlinser via mail eller per telefon. Dette gælder, uanset om du har abonnement hos os, eller blot køber linser efter behov.

Kan jeg få tilskud fra Sygeforsikring Danmark?
Hvis du er medlem af Sygeforsikring Danmark, så kan du få tilskud til briller https://www.sygeforsikring.dk/tilskud/briller, kontaktlinser https://www.sygeforsikring.dk/tilskud/kontaktlinser og øjenlægekonsultation https://www.sygeforsikring.dk/tilskud/speciallaeger .

Kan I se, hvad jeg skylder på min brillekonto?
Det afhænger af, om brillekontoen er sat op gennem hos vores samarbejdspartner hos Nordea Finans. Som oftest vil en brillekonto være sat op gennem Nordea. I det tilfælde skal du kontakte Nordea Finans på 70 33 04 30. De vil kunne oplyse dig om din brillekonto.

Kan jeg købe briller hos jer online?
Det er desværre ikke muligt. Men vi bestiller og sender gerne produkter til dig mod forudbetaling. Send os en mail med dit ønske, så vil vi gøre, hvad vi kan, for at opfylde det. Du vil til enhver tid kunne få brillen tilpasset i din nærmeste Heiko Stumbeck.

Jeg er ikke kunde hos jer, men…?
Vi servicerer ikke kun egne kunder eller produkter købt hos os. Hvis du har et problem, som er relateret til dit syn, dine kontaktlinser eller din brille, så er du altid velkommen til at søge råd og hjælp hos os ganske kvit og frit – også selvom det drejer sig om brilleret, -rens eller -reparation.

Hvis du ønsker at blive kunde hos os, så kontakt os gerne og bestil en tid, så vi sammen kan finde den bedste løsning til dig.

Skal jeg bestille tid?
Du er altid velkommen til at kigge forbi butikken uden en aftale. Du vil dog muligvis opleve ventetid, og i sjældne tilfælde vil vi ikke have tid til at hjælpe dig. Vil du være sikker på at undgå ventetid, så book gerne en tid via online booking eller per telefon.

Fik du besvaret dit spørgsmål? Ellers kan du finde flere FAQ her:

Kontaktlinser
Heiko Eyecare
Solbriller
Briller
Vores klinikker
Synsprøve