MENU
X

Kontaktlinse abonnement

 


Bruger du kontaktlinser, kan du få et kontaktlinseabonnement hos os. Med et kontaktlinseabonnement trækkes betalingen automatisk, og du kan selv bestemme, om du vil modtage dine linser automatisk, eller om du selv vil bestille dem hos os. Du får linser til et halvt år ad gangen. Dette sikrer, at vi gennem linsekontroller kan sørge for, at dine styrker altid er de rigtige.

Har du et kontaktlinseabonnement hos os, har du mulighed for at få en grundig årlig kontrol af kontaktlinserne, så du er sikker på at have de rigtige styrker og de bedste linser til dit behov. Ved en linsekontrol tjekker vi desuden, om linserne er gode ved øjnene, således at du ikke får tørre, irriterede og trætte øjne. Vi vægter dine øjnes sundhed højest, og derfor anbefaler vi på det kraftigste, at man sørger for at få en kontrol en gang om året.

Vi tilbyder abonnementer på endagslinser, månedslinser, 14-dageslinser, langtidslinser og natlinser.

 

Fuldtidsabonnement

Hvis du bruger kontaktlinser hver dag, kan du få et fuldtidsabonnement. Med det får du linser til brug hver dag hele året rundt. Et fuldtidsabonnement inkluderer naturligvis en årlig linsekontrol.

 

Deltidsabonnement

Bruger du kun kontaktlinser nogle dage i ugen, kan du få et deltidsabonnement, fx som supplement til dine briller. Et deltidsabonnement kan være en rigtig god løsning, hvis du kun bruger linser til fx træning eller en dag ude i solen, hvor du skal have solbriller på. Et deltidsabonnement er 15 sæt linser per måned, når det er endagslinser og ved månedslinser bruges en linse i 2 måneder ad gangen.

 

Oprettelse

Det er omkostningsfrit at oprette et kontaktlinseabonnement. Der er ingen oprettelsesgebyrer. Du betaler kun den månedlige ydelse.

Når vi opretter et kontaktlinseabonnement til dig, skal du underskrive abonnementet. Du får en kopi af aftalen, som beskriver vilkårene for abonnementet.

 

Opsigelse og binding

Ønsker du at opsige dit linseabonnement, skal du ringe ind til os. Du kan opsige dit kontaktlinseabonnement med 1 måneds varsel. Har du fået udleveret linser til længere tid, skal du levere de resterende uåbnede pakker retur til os.

Hvis du har fået lavet et totalabonnement, da du oprettede linseabonnementet, skal du være opmærksom på, at kontantrabatten på brillerne frafralder, hvis du opsiger dit linseabonnement inden to år af oprettelse. Dette betyder, at din brille vil blive dyrere. 

   Kontaktlinse i vand