fbpx

Brillestel – Find de rigtige briller

Rund ansigtsform

En rund ansigtsform er kendetegnet ved brede kindben, og hvor længden og bredden på dit ansigt er næsten den samme. Ønsker du at give dit ansigt mere længde, kan du f.eks. vælge et stel, hvor stængerne er højt placerede eller et smalt stel. Ansigtsformen fremhæves på smukkeste vis af stellets skrå facon ved kindbenene, så dette kunne også være en relevant mulighed.

Oval ansigtsform

Den ovale ansigtsform har bløde former, men stadig lange og elegante træk. Har du denne ansigtsform, er der god mulighed for, at langt de fleste briller vil klæde dig. Det giver dig mange muligheder, og hos Heiko Stumbeck har vi mange gode modeller af både briller og solbriller.

Firkantet ansigtsform

Den firkantede ansigtsform er ofte markant, men kan gøres blødere med det rette stel. Et blødt stel med ovale former kan være et godt valg – særligt, hvis det har let og elegant skrå linje, der bringer dine kindben i fokus.

Hjerte ansigtsform

Denne ansigtsform genkendes typisk ved den ofte spidse hage og den brede pande. Ønsker du at give dit ansigt mere symmetri, kan dette skabes med briller, hvor stængerne sidder lavere. Bløde ovale stel – eventuelt med en kraftigere overkant – kan være en fordel og være med til at give et mere harmonisk udtryk.

Aflang ansigtsform

Aflange ansigtsformer er kendte for deres lidt smalle udseende og hage. Til dig med denne ansigtsform kan stel, som fylder i højden være et godt valg. Runde stel kan typiske give dig et mere harmonisk look, hvis det er, hvad du ønsker.

Det helt rigtige stel

Når du skal have nye briller, er glassene naturligvis af stor betydning, men for dig der skal gå med dem til daglig, spiller stellets udseende naturligvis også en rolle. Det er vigtigt at få et brillestel, som passer til dig, din personlighed og din stil. Derfor har vi et stor udvalg af brillestel fra mange forskellige brands og designere. Så er du på udkig efter nogle nye briller, så kig endelig vores brede udvalg igennem – enten her på siden eller i en af vores forretninger.

Selvom glassene er en vigtig del af brillen, så er det brillestellet, vi lægger mærke til, og som har den største betydning for vores udseende. Går du med briller dagligt, vil brillen også hurtigt blive en del af dit udseende. Derfor er det godt at få et brillestel, der passer til din personlighed og til din ansigtsform. Det er ikke alle briller, som nødvendigvis passer til alle, og derfor er det vigtigt at vælge et brillestel, der får dig til at føle dig godt tilpas.

Hos Heiko Stumbeck betyder dine øjnes sundhed og din komfort meget for os. Derfor hjælper vi dig gerne med at finde det helt rette stel til dig, og vi sikrer naturligvis, at det sidder, som det skal. Da vi alle ikke har den samme hovedform og ørehøjder, skal de fleste brillestel rettes til. Vi sikrer os altid, at dine briller sidder, som de skal, inden du forlader butikken.

 

Lån stel med hjem

Hos os er du altid velkommen til at låne brillestel med hjem.
Det kan være en fordel at prøve stellene derhjemme, hvor du stille og roligt kan prøve dem på. Så kan du også få din familie eller venners mening med i dine overvejelser, hvis du har behov for det. Vi tager forbehold for, at ikke alle brillestel kan lånes med hjem.

 

Stort udvalg af brillestel

Hos Heiko Stumbeck har vi et kæmpe udvalg af brillestel fra mange forskellige designere og brands. Vi fører nogle af de mest stilfulde og eksklusive mærker som Tom Davies, Barton Perreira, Maui Jim og Mora Busoli, som lever op til vores forventninger om kvalitet. Derudover har vi også vores egne kollektioner Heiko by Heiko, Maximillian, Copenhagen Eyewear, Heiko Personas og Heiko Shades, der er fyldt med unikke briller, som kun produceres i et maxantal på 40 stk. per model. Du kan se det store sortiment i vores fysiske butikker. Find din lokale Heiko Stumbeck her.

 

Vælg det rigtige brillestel

Et brillestel skal være komfortabel at have på samtidig med, at det skal passe til din ansigtsform og personlige stil. Vi fører brillestel i mange forskellige former, farver og materialer, så du kan finde lige præcis den brille, der passer til dig.

Om din brille skal være rund, firkantet, lille eller stor afhænger af din ansigtsform, og hvilket udtryk du ønsker.

Hvilken farve din brille skal have, afhænger blandt andet af din stil og hudfarve. Hos os finder du et spændende udvalg af briller i både varme og kolde farver. Vi har briller til dig, der er til neutrale farver, men vi har også mange farverige briller med anderledes farvekombinationer og mønstre.

Hos Heiko Stumbeck du kan helt sikkert finde en brille, der passer til dig.
Vi har briller i acetat, horn, marmor, titanium, letvægt stål, svensk Sandvik-stål og andre former for metal. Vi har også briller, hvor materialerne er kombineret. Blandt vores stel finder du både briller med fuld ramme, rim-briller og garniture-briller. Dvs. at du både kan få briller med og uden ramme om glasset (uden ramme kaldes også stel-løs brille).

 

Materialer

Hos Heiko Stumbeck går vi op i at kunne levere bæredygtige allergivenlige briller i god kvalitet. Samtidig går vi op i produktionssted og -forhold. Størstedelen af vores brillestel har hele sin produktion og administration lokalt i Europa. Således sikres arbejdsforhold og kvalitet bedst muligt.