fbpx

10 år og 122 nye folkeskove

Growing Trees har 10 års jubilæum, og det skal fejres med adskillige arrangementer for hele familien i de østjyske folkeskove.

Vi støtter op om Growing Trees og planter et træ i en dansk folkeskov for hver HeikoCare-abonnent.

Det gør vi, da vi ser vigtigheden i at biddrage til den danske fauna og biodiversitet.

Samtidig er folkeskovene noget, vi alle kan nyde sammen, og hvis du er HeikoCare-kunde, kan du vandre rundt i de smukke danske folkeskove velvidende, at minimum ét af træerne er plantet for dig.

Folkefest i folkeskovene

– Lørdag d. 13. maj 2023

Med 10 år på bagen og 122 nyetablerede folkeskove, samt adskillige bidrag til forbedrede levevilkår i lande som Ghana, Bolivia, Kenya, Uganda og Ecuador, føler Growing Trees, at det er tid til at feste.

Derfor inviterer Growing Trees alle til jubilæums-arrangement i tre forskellige østjyske folkeskove.

Der vil være sø badning, quizzer, rideture for børnene, naturrundvisning, pandekager over bål, foredrag og meget meget mere.

Så hvis du ikke ved, hvad du skal lave denne lørdag, så kan vi klart anbefale et smut til det østjyske. Vejret skulle jo blive fantastisk til en skovtur. 

Du kan se invitation og program lige her.

growing trees og folkeskove

Topografi der kortlægger din hornhinde

Nyt udstyr giver nye muligheder.
Få en topografisk måling af din hornhinde nu – Vi kortlægger din hornhinde, således at vi kan skræddersy den perfekte løsning til dig.

Derfor er Götti briller noget for dig

Er du på udkig efter nye briller eller solbriller? Så tjek Götti Switzerland.

Brille fra 80’erne tiltrækker opmærksomhed: – Folk stopper mig på gaden

Susanne har et klart fokus, når hun shopper. ”Jeg har det med briller som med tøj. Jeg vil hellere give lidt mere for god kvalitet og undgå den der ’brug og smid væk’-kultur.”

HOYA MYSELF – “skræddersyede” brilleglas

De fleste kontorer er indrettet med skærmen som et centralt punkt, og i dag bruger de fleste af os meget tid i skæret at skærmenes blå og tærrende lys. Dette trætter dig og dine øjne. En del af løsningen på problemet kan være nogle gode skærmbrille – også selvom du ikke har brug for briller med styrke.

Kaj Verner Nielsen – En levende legende i optikerverdenen

Julen kom tidligt i år, da ekspert i kontaktlinser Kaj Verner Nielsen 1. marts 2019 startede som optiker i Heiko Stumbeck Odense.

Forårets fedeste solbrilletrends

Intet forår uden nye smukke solbriller.

Vi har samlet nogle af de smukkeste, fedeste, mest edgy og mest elegante af SS21-sæsonens solbriller.

Velbekomme.

3 vilde nytårsbriller

2017 lakker mod enden, og hos Heiko Stumbeck tager vi afsked med et ordentligt brag. Vi har derfor fundet tre af de fedeste, vildeste og mest nytårsparate briller til din festgarderobe. Briller er nemlig ikke kun briller…

5 gode råd til allergi og kontaktlinser

Er du én af de mange, der døjer med allergi og bruger kontaktlinser? Vi har samlet 6 gode råd, der kan hjælpe dig igennem allergi sæsonen nogenlunde smertefrit.

Ny kollektion fra Heiko Shades

Heiko Shades er kvalitets solbriller til en god pris. Solbrillerne er produceret i Italien, med et ønske om at holde produktionen så ”lokalt” som muligt. Samtidig er Italien sammen med Japan kendt for deres høje kvalitetsniveau og innovative brilleproduktion.

Hos Heiko Stumbeck er ”det individuelle” nøgleord, når det kommer til service, design og produktvalg. Vi er bevidste om og går op i vores kunders unikke træk og forskellige behov.

Her er efterårets 5 hotteste solbrilletrends

MYKITA + Maison Margielas seneste kollektion RAW, er, som navnet indikerer, inspireret af den rå og ubehandlede acetat-brille.

Share This