MENU
X

Handelsbetingelser

På denne side kan du læse om:

1. Betaling

2. Levering

3. Fortrydelsesret (hvis du har fortrudt dit køb)

4. Returnering

5. Reklamationsret (hvis der er problemer med dit køb)

6. Persondatapolitik

7. Klageadgang (hvis du vil klage)

 

Oplysninger om virksomheden

Heiko Stumbeck A/S
Klaregade 22-32
5000 Odense C

CVR: 21737046

Email: info@heiko-by-heiko.com

Telefonnummer: 66 13 50 54

 

1. Betaling

Vi modtager betaling via følgende betalingskort:

Dankort, E-dankort, Mastercard, Maestro, VISA, American Express, JCB, Union Pay.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

 

2. Levering

Heiko Stumbeck A/S leverer kun til Danmark. Pakker og breve leveres af Post Danmark. Kontaktlinser afsendes direkte fra leverandøren.

Levering og håndtering koster 39 kroner, sålænge ordren er på mindre end 500 kroner.

Leveringstiden på linser er ca. 4-6 hverdage.

Leveringstiden på linsevæsker, brillestel og tilbehør er ca. 2-4 hverdage.

 

3. Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. 
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives til web@heiko-by-heiko.com eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen (print og udfyld). I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

 

Ved fejlbestilling af kontaktlinser

Er du kommet til at bestille linser i de forkerte styrker, kan du naturligvis ombytte linserne, såfremt selve linsepakkerne er uåbnede og ubeskadigede. Da der er tale om et medicinsk produkt, er linserne ikke omfattet af købelovens ret til at prøve produktet for at tjekke, om det fungerer. Sørg derfor for at tjekke styrkerne grundigt, inden du gennemfører din bestilling.

 


4. Returnering

Hvis du ønsker at returnere dine varer, bedes du kontakte os på web@heiko-by-heiko.com inden for 14 dage efter at have modtaget varerne. Du vil per mail modtage en returlabel, som kan printes og sættes på returpakken, så du sender varerne retur uden beregning.

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Sørg for at sende varerne retur i forsvarlig emballage – hvis muligt, benyt da emballagen, varerne blev leveret i.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i forsvarlig emballage.

 

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

  1. Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
  2. Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
 
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.


Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
 
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
 
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Vi gør opmærksom på, at der kan gå op til syv hverdage, før betalingen figurerer på din konto, efter vi har refunderet beløbet.


Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Heiko Stumbeck A/S
Klaregade 22-32
5000 Odense C


Det er også muligt at aflevere varen personligt på vores adresse i Odense, men kun mod forudgående aftale med kundeservice. Forefindes der ingen aftale, betragtes varen ikke som returneret.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

5. Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
 
Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
 
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
 

Varen sendes til:
Heiko Stumbeck A/S
Klaregade 22-32
5000 Odense C

 
Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.  
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

6. Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.
 
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
 
Personoplysningerne registreres hos Heiko Stumbeck A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
 
Den dataansvarlige på www.heikostumbeck.dk er administrerende direktør Jens Heiko Stumbeck.
Som registreret hos Heiko Stumbeck A/S har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: web@heiko-by-heiko.com.

 

7. Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til klageansvarlig Camilla Jørgensen på web@heiko-by-heiko.com. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, via www.forbrug.dk, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. 

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 16. august 2016