Få øjensundhed og opsparing i ét​

Øjenproblemer kan komme snigende, uden at du mærker det. De fleste øjensygdomme kan opdages tidligt, så der kan sættes ind hurtigt, hvilket ofte reducerer tab af synskvalitet. Derfor er det vigtigt, at du regelmæssigt får tjekket dit syn.

Vores nye abonnement Heiko Eyecare tilbyder en komplet løsning, hvor din øjensundhed løbende bliver fulgt af vores specialiserede optikere og tilknyttede danske øjenlæger. Samtidig får du en opsparingskonto med en bonus på 25%. Vi gør opmærksom på, at Eyecare-opsparingskontoen ikke kan kombineres med Guldkunde-rabat.

 

Få 25 % i bonus på din opsparing

Med Heiko Eyecare tilbyder vi et abonnement, som giver en række fordele. Udover at få løbende vished om dine øjnes sundhedstilstand, fungerer Heiko Eyecare også som en opsparing med en bonus på 25%, der kan deles med familie og venner.

Du betaler 99,- om måneden, og vi sætter 123,75 kr over på din opsparingskonto. Du får altså alle dine abonnementspenge plus en bonus på 25 % til at købe briller, solbriller og ydelser for.

Du kan dele din opsparing med venner og familie.

Din opsparing kan bruges ved køb af nye briller, solbriller og glas, samt ydelser i vores tilknyttede klinikker. Opsparingen kan IKKE bruges på kontaktlinser, kontaktlinsevæsker, brillerens eller afbetaling på tidligere køb.

FORDELE MED HEIKO EYECARE

 • Udvidet synsundersøgelse i butikken.
 • Forebyggende kontrol og overvågning af din øjensundhed.
 • Hurtigt svar fra specialister i øjensygdomme.
 • Diagnosticering ved tilknyttet øjenlæge.
 • God tid til dig sammen med vores optiker.
 • Brilleopsparing, hvor du får 25 % i bonus.

Professionel vurdering fra tilknyttede øjenlæger

Hos Heiko Stumbeck råder vi over avanceret udstyr og moderne teknologi, som gør det muligt at opdage tidlige tegn på øjensygdomme. Vi tilbyder bl.a. en screening af dine øjne ved hjælp af et såkaldt fundus-kamera, der kan fotografere nethinden. Billederne bliver vurderet af vores tilknyttede øjenlæger.

Syns-undersøgelsen består af

 • Synsprøve
 • Synsfeltsscreening
 • Spaltelampeundersøgelse
 • Samsynstest
 • Tårefilmsanalyse
 • Fundus-undersøgelse
 • Trykmåling
 • Topografi analyse
 • Afsluttende øjenlægevurdering

Det er vigtigt for os, at du som kunde ved, hvad du får, og hvad du kan forvente af dit besøg hos os.

Som Heiko Eyecare-kunde bliver du en gang årligt kaldt ind til synsundersøgelse. Synsundersøgelse adskiller sig fra synsprøven, ved også at lave en dybdegående gennemgang af øjets sundhedstilstand.

Synsundersøgelsen afdækker både dine styrker, samt status på din øjensundhed og din øjenkomfort.

Heiko Eyecare-synsundersøgelse er en totalløsning, hvor vi laver et dybdegående tjek af dine øjne, ved hjælp af markedets nyeste udstyr, de nyeste metoder og den nyeste viden i optikerbranchen, og med assistance fra tilknyttede danske øjenlæger.

 

Nico Gampenrieder er første speciallæge i øjensygdomme i region syd med Europæisk speciallægeeksamen (FEBO). Til daglig overlæge på Øjenafdeling E, OUH. Specialist i grå stær kirurgi, øjenlågskirurgi og tårevejskirurgi.

Kom hurtigt til øjenlægen

Som en yderligere service til vores kunder, er det muligt at blive tilset af vores øjenlæge Nico Gampenrieder, såfremt vores undersøgelser skulle vise behov for en øjenlægekonsultation. Dette giver mulighed for at få en hurtigere afklaring og diagnosticering. 

Ved konsultationer i Klaregade er der udelukkende tale om diagnosticering, der kan udmunde i en henvisning til behandling eller operation. 

Med Heiko Eyecare støtter vi op om den offentlige sundhedssektor og afhjælper der, hvor behovet er størst, f.eks. i forhold til ventetid, second opinion m.m.

Nico Campenrieder er første speciallæge i øjensygdomme i region Syd med Europæisk speciallægeeksamen (FEBO). Nico er til daglig overlæge på Øjenafdeling E, OUH. Han er specialist i grå stær kirurgi, øjenlågskirurgi og tårevejskirurgi.

Øjenlægen træffes efter aftale i butikken i Odense.

Opdag øjen­­problemer i tide

Heiko Eyecare-synsundersøgelsen afdækker dine øjnes sundhedstilstand og giver anledning til dialog om øjensygdomme som grå stær, grøn stær, AMD (alderspletter på nethinden), nethindeløsning m.m. Som optikere ligger det ikke i vores sundhedsfaglige autorisation at diagnosticerer. Dette vil derfor altid ske i samarbejde med en dansk øjenlæge.

I Heiko Eyecare arbejder vores egne optikere og specialister tæt sammen med tilknyttede øjenlæger for et give dig en professionel og fyldestgørende vurdering. Eyecare er en del af et større koncept i Heiko Stumbeck, hvor fokus skal være på kvalitet, sundhed og service. Læs eventuelt nedenstående artikel om Heiko Stumbecks rejse, siden Jens Heiko Stumbeck overtog familiefirmaet i 2015.  

016512961_001Heiko FS 30.04

 

DIT HEIKO EYECARE ABONNEMENT

 • Koster 99,- /md. inkl. alle basisundersøgelser.
 • Synsundersøgelse ved oprettelse – herefter én årligt.
 • Fungerer som brilleopsparing med 25 % i bonus.
 • Kan benyttes til konsultationer hos tilknyttet øjenlæge.
 • Brilleopsparing må gerne deles med familie og venner.

FAQ / Ofte stillede spørgsmål

Hvad er forskellen på en synstest og en udvidet synsundersøgelse?
Ved en almindelig synstest undersøger vi, om du har behov for briller eller linser. En udvidet synsundersøgelse indeholder udover synsprøven en række sundhedsrelaterede målinger som trykmåling af øjet, lensfoto, nethindeanalyse, topografimåling, spaltelampeeksamination, synsfeltscreening, tørre øjne undersøgelse og samsynstest.

Får jeg svar med det samme?
Billederne fra synsundersøgelsen bliver sendt online via en sikker forbindelse til vurdering hos en specialist i øjensygdomme – ikke blot en algoritme. Du kan forvente et skriftligt svar i løbet af få hverdage. I overensstemmelse med optikerautorisationen kan vi henvise til yderligere undersøgelse eller behandling.

Hvor hurtigt kan jeg få undersøgt mine øjne?
Som Heiko Eyecare-kunde kan du få en udvidet synsundersøgelse samme dag eller med få dages ventetid. Vi afsætter ekstra tid til personlig service, hvor du kan stille din optiker de synsrelaterede spørgsmål, du har på hjerte.

Er det rigtigt, at jeg kan komme til øjenlæge i butikken i Klaregade?
Ja, Nico Gampenrieder, som er øjenlæge på OUH, kan træffes i Klaregade efter aftale. Med Heiko Eyecare ønsker vi at støtte op om den offentlige sundhedssektor og afhjælpe der, hvor behovet er størst, f.eks. i forhold til ventetid, second opinion m.m. Derfor samarbejder vi med Nico Gampenrieder, som er speciallæge i øjensygdomme på Odense Universitetshospital.

Hvad får jeg for mine 99 kroner om måneden?
Et Heiko Eyecare abonnement inkluderer alle basisundersøgelser. Den første Heiko Eyecare-undersøgelse foretages ved oprettelsen af abonnementet. Herefter indkaldes én gang om året og du betaler således 99 kr./mdr i abonnement.

Hvorfor kan et Heiko Eyecare-abonnement betale sig?
Heiko Eyecare abonnement fungerer også som brilleopsparing med ekstra 25 % i bonus. Opsparingen, som udgør 1500 kr om året, kan til enhver tid bruges til køb af briller og solbriller. Er der behov for udvidede undersøgelser eller f.eks. en konsultation hos øjenlægen i Klaregade, kan opsparingen også bruges hertil. Opsparingen må gerne gives til familie og venner.

Kan brilleopsparing ombyttes til kontanter?
Din Heiko Eyecare opsparing har et loft på 3000 kr., som er opnået efter 24 måneder. Dit abonnement fortsætter, men opsparingen forbliver 3000 kr. indtil den bruges på varekøb. Opsparing kan ikke udbetales i kontanter eller kombineres med kampagner, tilbud eller rabatter.