fbpx

 

 

Pas på din øjensundhed og

få bedre øjensundhed med HeikoCare

Bedre øjensundhed for alle

HeikoCare – bidrager til god øjensundhed i alle aldre

Pas på din øjensundhed med HeikoCare.

HeikoCare-sundhedsabonnementer er med til at højne øjensundheden for både store og små.

I Heiko Stumbeck arbejder vi dagligt på at udvikle og uddanne os, så vi kan sikre bedre øjensundhed i Danmark.

Vi har etableret adskillige specialklinikker, hvor vores optikere fokuserer på specifikke udfordringer og behandlingsmetoder.

Få et sundhedsabonnement med fokus på din øjensundhed

Med fokus på forebyggelse og et mål om generel øget øjensundhed for kunder i alle aldre, har vi udviklet sundhedsabonnementerne Heiko Eyecare og Heiko MyCare.

Vores sundhedsabonnementer har begge fokus på kontinuerlig monitorering af danskernes øjensundhed – og udvikling. Fanger vi problemer tidligt, kan der sættes hurtigt ind med behandling og forebyggelse.

Øjenproblemer kan nemlig opstå, uden at du mærker det. Opdager vi øjensygdommen tidligt, kan vi ofte reducere tabet af synskvalitet.

HeikoCare – bedre øjensundhed er et mere bæredygtig valg

Når vi arbejder med bæredygtighed i Heiko Stumbeck, vælger vi at fokusere på tre aspekter: det miljømæssige, det sundhedsfaglige og den sociale bæredygtighed. Herefter vurderer vi de punkter, hvor vi kan gøre en forskel, med udgangspunkt i FNs 17 verdensmål.

HeikoCare er i dag et vigtigt element i vores arbejde med bæredygtighed, og vi ønsker med dette projekt at støtte op om FN’s verdensmål nr. 3 – sundhed og trivsel, mål nr. 4 – kvalitetsuddannelse og mål nr. 8 – anstændige jobs og økonomisk vækst.

HeikoCare er en komplet løsning, hvor din øjensundhed bliver fulgt af vores specialiserede optikere og tilknyttede danske øjenlæger. Dine øjnes sundhedstilstand afdækkes, og der gives anledning til dialog om øjensygdomme som grå stær, grøn stær, AMD (alderspletter på nethinden), nethindeløsning m.m. i samarbejde med de tilknyttede øjenlæger.

Du kan også læse mere om FN’s 17 verdensmål her.

God øjensundhed hele livet
Sundhed er bæredygtigt.

Vores ambition er klar – bedre øjensundhed til alle

Heiko Stumbeck har en ambition om altid at kunne tilbyde vores kunder de nyeste metoder, det nyeste udstyr og rådgivning fra specialister.

Vi råder over avanceret udstyr og moderne teknologi, der bl.a. sikre, at vi ikke er begrænsede i vores behandlingsmuligheder.

Den store ambition er at bidrage til en generel bedre øjensundhed for alle, via vores forbyggende og behandlende arbejde.

Specialister samarbejder om din øjensundhed

Ud over det nyeste udstyr, råder vi over en bred kam af kompetencer og specialiseret personale. Det giver god mulighed for tværfaglig sparing og for at søge rådgivning hos en specialiseret kollega.

Det brede kompetencefelt og kontinuerlige videreuddannelse af personalet, resulterer i bedre rådgivning, bedre service og bedre løsninger til vores kunder – hvilket er vores endelig mål.