fbpx

Vi gi’r en solbrille* med styrke, når du køber en komplet brille

Solbrilletilbud – få solbrille med styrke med i købet.

*Vælg frit i vores store udvalg af Heiko Shades solbriller, når du køber en komplet brille.
Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter. 

 

Får din personlighed frem i solen med et godt solbrilletilbud

Du kan få en solbrille med styrke med i købet, når du køber en komplet brille hos Heiko Stumbeck inkl. glas.

Du kan frit vælge i vores store udvalg af solbriller fra Heiko Shades, som er vores eget design med lækre og lette solbriller i høj kvalitet.

Tilbuddet gælder for Heiko Shades solbriller, når du køber en komplet brille. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter. Der er tillæg for højere glasindex end 1.5, graduering og polarisering.

 

Solbrilletilbud - få solbrille med styrke med i købet
tilbud på solbriller

Solbriller året rundt

Det er ikke kun om sommeren, du får gavn af din nye solbrille. Du bliver udsat for solens UV-stråler hele året rundt. Er du ofte på vandet eller står på ski, kan polariserede glas være en fordel i din solbrille.

Polariserede glas bryder det lys, der reflekteres fra vandrette flader, f.eks. havet, stranden, våd vejbane og sne. De polariserede glas fremhæver konturer og farver, samt mindsker genskær.

Book tid til at prøve briller og solbriller hos en af vores dygtige stylister

Book tid her

Solbriller beskytter mod farligt UV-lys

Brug af solbriller forebygger øjensygdomme og øjenskader, der er forårsaget af solens lys. Derfor er det vigtigt, at din solbrille beskytter mod både UVA- og UVB-stråler. På en solbrille kan du se, om den er CE-mærket, som er en europæisk garanti for UV-beskyttelse.

Hos Heiko Stumbeck er alle vores solbriller CE-mærket. Det sikrer dig en 100 % UV-beskyttelse uanset hvilken solbrille, du vælger.

brille tilbud og billige solbriller