Kontaktlinser til dine behov

Hos Heiko Stumbeck kan du prøve kontaktlinser kvit og frit og helt uden binding.

Vi fører alle typer linser fra alle leverandører, og vi opdaterer løbende vores sortiment, så det altid indeholder markedets nyeste produkter. 

Book tid til en uforpligtende synsprøve, hvis du gerne vil prøve, om kontaktlinser er en løsning for dig.

Kontaktlinse-frihed til alle – uanset styrke og alder

Hos Heiko Stumbeck har vi et stort fokus på at være på forkant med nye produkttyper, ny viden og nye metoder.

Vi tilbyder alle slags linser fra helt almindelige enkeltstyrke dagslinser til speciallavede formfaste linser, der kræver særligt udstyr og ekspertise.

Kontaktlinser kan laves både med enkeltstyrke, flerstyrke og til bygningsfejl. Der er ingen aldersgrænse for, hvem der kan bruge kontaktlinser. 

Abonnementspriser for enkeltstyrke månedslinser starter ved 99,- pr md og for enkeltstyrke dagslinser ved 149,- pr md. 

Er du i tvivl om, hvilken linse du skal vælge til dine øjne og dit behov, kan du kontakte din nærmeste Heiko Stumbeck butik og finde hjælp hos en af vores dygtige optikere.

Prøv kontaktlinser
Kontaktlinser og synsprøve

Føl dig tryg, når du prøver linser

Om det er første gang, du skal prøve kontaktlinser, eller du er garvet bruger, så skal du føle dig godt vejledt og tryg i processen.

Vi sikrer, at du får en god oplevelse, ved at tage os god tid til at lytte til dine behov og lære om din hverdag. Det er vigtig viden, når vi skal vælge den perfekte løsning til dig. 

Samtidig har vi markedets nyeste udstyr og specialiserede optikere, der altid laver en grundig synsprøve, før de beslutter hvilken linse, du bør prøve først.

Er du helt ny bruger, vil du desuden skulle lære at håndtere linserne – sætte dem i og tage dem ud. Også her tager vi os god tid, så du kan gå fra os med ro i sindet og alle dine spørgsmål besvaret. 

Har du kontaktlinseabonnement hos os, indkalder vi dig til linsekontrol halvårligt, så du kan være forvisset om, at dine kontaktlinser passer perfekt.

Du er velkommen til at booke tid til en uforpligtende synsprøve, hvis du drømmer om at prøve kontaktlinser.

Sygeforsikring Danmark giver tilskud til kontaktlinser

Hos Heiko Stumbeck fokuserer vi på, at det skal være nemt og sikkert at købe kontaktlinser og tilbehør hos os.

Vi indberetter automatisk og elektronisk til Sygeforsikring Danmark uanset, om du har kontaktlinseabonnement eller køber kontakt.

Sygeforsikring Danmark giver tilskud til kontaktlinser