MENU
X

14-dages linser

Hvis du leder efter gode kvalitetslinser, men er usikker på, om det er nok for dig at skifte linsen ud en gang om måneden, så kan det være, at du i stedet skal have 14-dageslinser. Disse linser bruger du i to uger ad gangen, og derefter smides de ud, og du tager et nyt sæt i brug. Når du skiftet linsen hver fjortendesdag, sikrer du, at hygiejnen ikke kompromitteres, og dette er fordelen ved 14-dageslinser.

14-dageslinser er et godt og prisvenligt alternativ til endagslinser, men tilbyder samme høje grad af hygiejne. 14-dageslinser fås også til folk med bygningsfejl og kan i særlige tilfælde godkendes til døgnbrug. Dette skal altid godkendes af din optiker.

Den patenterede teknologi Hydraclear sikrer, at 14-dageslinserne holder sig friske og komfortable igennem hele dagen. Dette sker, fordi linsen lader meget ilt igennem linsen ind til øjet samtidig med, at Hydraclearlinsen har den smarte genfugtningsfunktion.

Er du i tvivl, om du 14-dageslinser er det bedste for dig, så bestile en tid hos Heiko Stumbeck. Vi kan rådgive dig og hjælpe dig på vej til at finde den bedste løsning til dit kontaktlinsebehov.

3 vare(r)

pr. side

3 vare(r)

pr. side