MENU
X

Døgnlinser

Døgnlinser er et godt alternativ til dig, der ofte sover ude, rejser meget, har skæve arbejdstider eller ikke gider bøvle med rensning af linser hver dag. Døgnlinser er udviklet således, at den er godkendt til brug hele døgnet igennem - også når du sover. Linserne skal ikke rengøres hver aften. I stedet kan du beholde linserne i øjnene hele døgnet rundt i op til en måned af gangen. Døgnlinser er lavet i så gode materialer, at du ikke vil føle dig generet af at have dem i hele tiden. 

 

Ny teknologi bag døgnlinser
At bruge kontaktlinser døgnet rundt, er ikke normalt noget, som optikere vil anbefale, men den nye teknologi Silicone Hydrogel giver linsebærere muligheden for at have en linse i alle døgnets 24 timer uden at gøre skade på øjet. Dette er muligt, fordi teknologien i linsen lader op til 6 gange så meget ilt igennem til øjet. Jo mere ilt, der kommer igennem til øjet, jo bedre har øjet det, og dermed undgås at øjet bliver rødt, tørt og irriteret. Teknologien bag Silicone Hydrogel-materialet har derfor også revolutioneret komforten inden for døgnlinser. 

Selvom døgnlinser er godkendt til at sove med, er det ikke nødvendigt at gøre. Mange, som bruger døgnlinser, vælger at tage dem ud og rense dem om aftenen, som man ville gøre med andre månedsliner. Men skule behovet opstå, er det godt at vide, at man godt må sove med kontaktlinserne i. 

 

Til alle synsbehov
Døgnlinser fås til alle slags synskorrigering, så har du brug for linser til bygningsfejl eller med flerstyrke, er dette din løsning. 

Kunne du tænke dig at få døgnlinser, er det vigtigt, at du tager en snak med en optiker først. Ikke alles øjne kan tåle forlænget brug af linser, så tag hånd om dine øjne og tag en snak med din optiker, om det er en god løsning for dine øjne.

9 vare(r)

pr. side

9 vare(r)

pr. side