MENU
X

Multifokale linser

Behovet for multifokale linser - eller linser med flerstyrke -opstår, når man med alderen oplever ændringer i synet. Det bliver sværere at fokusere fx tæt på, og mange oplever, at de får sværere ved at læse avisen. 

Når man får briller for at korrigere dette, er det oftest briller med et indbygget læsefelt til, når du fx læser avis og et andet felt til at se ud med. Man kan også få glidende overgang i brillerne, hvor skiftet mellem de to zoner altså vil være mere flydende. Det samme kan man opnå med multifokale linser. Linserne har zoner ligesom brillerne, men fordelen med linserne, er, at de følger dit øje og de ekstra zoner er derfor hele vejen rundt. Dette er fx en fordel, hvis man kan lide at ligge på siden og læse en bog. 

Kontaktlinserne lader dig køre bil, læse avis og surfe på internettet, uden at du skal vende og dreje hovedet eller skifte mellem læse- og kørebriller. De fleste mennesker oplever først i 40-årsalderen, at de får brug for multifokale linser eller briller, og mange føler ikke, at de er brillemennesker. Derfor er det smart, at man kan få multifokale linser. 

Multifokale linser fås både som endags-, døgn- og månedslinser, så de passer til alles behov og temperament. Kom ind til en snak med en af vores optikere, hvis du mærker forandringerne i dit syn og godt kunne tænke dig linser.

1 til 12 ud af 13

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 12 ud af 13

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2