fbpx

MYKITA Acetat Renew - et mere miljøvenligt valg

Du går ikke på kompromis med kvalitet og pasform, og samtidig bidrages der til en grøn-agenda.

Det lyder da umiddelbart som drømmen!

… og nu har MYKITA og Eastmann gjort det muligt med det nye revolutionerende materiale – Acetat Renew.

Mykita Acetat Renew repræsenterer i sandhed et skifte mod en mere klimavenlig brillebranchen.

 – Et skifte vi i Heiko Stumbeck har set frem mod længe.

100% genanvendelig og cirkulær økonomi

Acetat Renew er et eksempel på, hvordan teknologi og innovation kan hjælpe med at skabe mere miljøvenlige produkter og materialer.

Acetat Renew er et fantastisk alternativ til traditionel acetat. Produktionen af acetat Renew er mere klimavenlig end produktionen af traditionelt acetat.

Det er lavet af cellulose, som er naturlige polymer, der findes i planter. Cellulose udvindes fra træ, og det er en genanvendelig ressource.I stedet for at bruge fossile brændstoffer bruger Eastman biomasse, der er en blanding af træflis og andre organiske materialer, til at producere cellulosen. Dette reducerer CO2-udledningen med op til 50% i forhold til traditionel acetatproduktion.

Acetat Renew er også 100% genanvendeligt og kan derfor indgå i en cirkulær økonomi, hvilket er et centralt element i al arbejde med bæredygtighed.

Eastman og MYKITA viser vejen i overgangen til en mere cirkulær økonomi for hele brillebranchen, hvor kvalitet og reduceret afhængighed af fossile brændstoffer går hånd i hånd.

mykita briller bæredygtigt acetat renew
mykita briller bæredygtigt acetat renew

Ingen kompromisser

God holdbarhed, let bearbejdeligt og super let – Acetat Renew har de samme alsidige egenskaber som traditionelt acetat.

Det kan formes til en lang række forskellige designs og farver, og det er også stærkt og holdbart.

Det er derfor en perfekt erstatning for traditionelt acetat, hvis du vil vælge en mere miljøvenlig løsning, uden at gå på kompromis med kvalitet og design.

Du kan finde et stort udvalg af MYKITA-briller og -solbriller i din nærmeste Heiko Stumbeck.

… nysgerrig omkring Berlins store brilledarling MYKITA?

Se hele vores store udvalg af MYKITA i din nærmeste Heiko Stumbeck

Vi står klar til at hjælpe dig med at finde din drømmebrille.

Kontakt os eller kig forbi, hvis du er på udkig efter en ny briller eller solbrille.

Heiko Personas – Kollektionen du har ventet på

Den nye kollektion Heiko Personas er et udtryk for både individuel personlighed og godt samarbejde. Hos Heiko Stumbeck sætter vi vores forskelligheder højt, og denne kollektion er sat i verden for at hylde individets komplekse og sammensatte personlighedstype.

Ny administrerende direktør i Heiko Stumbeck

Ny adm. direktør i Heiko Stumbeck. Pr. 1/12-21 blev Sidsel indsat som ny adm. direktør i Heiko Stumbeck A/S. Stillingen som adm. direktør overtager Sidsel fra sin mand Jens Heiko Stumbeck, der ønsker at fokusere mere på udviklingen af firmaet og sit hverv som optiker.

15 års jubilæum for 2. generation

I denne måned har jeg 15 års jubilæum i Heiko Stumbeck. Jeg vidste fra barnsben, at jeg ville gå i min fars fodspor og blive optiker.

Klar, parat, sommer!

Vi går sommeren i møde, hvilket betyder at det er sæson for diverse festivaler og koncerter. Her er 6 gode råd så du kommer sikkert igennem sommeren.

5 hurtige tips til et sundt syn

Du bruger sikkert solcreme for at beskytte din hud, samt spiser grøntsager …

3 vilde nytårsbriller

2017 lakker mod enden, og hos Heiko Stumbeck tager vi afsked med et ordentligt brag. Vi har derfor fundet tre af de fedeste, vildeste og mest nytårsparate briller til din festgarderobe. Briller er nemlig ikke kun briller…

Topografi der kortlægger din hornhinde

Nyt udstyr giver nye muligheder.
Få en topografisk måling af din hornhinde nu – Vi kortlægger din hornhinde, således at vi kan skræddersy den perfekte løsning til dig.

10 hurtige – sådan indretter du din skærmplads

De fleste kontorer er indrettet med skærmen som et centralt punkt, og i dag bruger de fleste af os meget tid i skæret at skærmenes blå og tærrende lys. Dette trætter dig og dine øjne. En del af løsningen på problemet kan være nogle gode skærmbrille – også selvom du ikke har brug for briller med styrke.

Mykita + Maison Margiela CoLab

MYKITA + Maison Margielas seneste kollektion RAW, er, som navnet indikerer, inspireret af den rå og ubehandlede acetat-brille.

HOYA MYSELF – “skræddersyede” brilleglas

De fleste kontorer er indrettet med skærmen som et centralt punkt, og i dag bruger de fleste af os meget tid i skæret at skærmenes blå og tærrende lys. Dette trætter dig og dine øjne. En del af løsningen på problemet kan være nogle gode skærmbrille – også selvom du ikke har brug for briller med styrke.

Share This