Øjenlæge­klinik

Kom hurtigt til øjenlæge i Odense

 Vi ønsker, at løse dine problemer hurtigt, effektivt og korrekt. Derfor har vi lavet et samarbejde med en øjenlæge i Odense, så vores kunder kan få en hurtigt udredning ved mistanke om øjensygdomme.

Vores øjenlægeklinik giver et tættere samarbejde mellem øjenlæge og optiker, samt en markant nedsat ventetid for de, der har brug for hurtig konsultation hos en øjenlæge. 

Øjenlæge i Odense

Øjenlæge Nico Gampenreider

Søg kompetent udredning og vejledning hos vores øjenlæge i Odense

Nico Gampenreider er flere gange om måneden at finde i vores øjenlægeklinik i Heiko Stumbeck Odense.

Nico er specialiseret i grå stær kirurgi, han er en af landets førende specialister i øjenlågskirurgi og tårevejskirurgi, og så har han, som den første speciallæge i oftalmologi (øjensygdomme) i Region Syd, taget den internationale speciallægeeksamen i oftalmologi (Fellow of European Board of Ophthalmology).

Tidsbestilling, pris og betingelser

Få hurtigt tid til øjenlæge i Odense

Det er kun muligt at booke tid med henblik på diagnosticering – ikke behandling.

Man skal møde 30 minutter før aftalte tid, så man kan få dryppet øjne, og det er ikke muligt at køre bil umiddelbart efter undersøgelsen.

Prisen for en konsultation er 998,- Dkk. Der kan opnås tilskud fra Sygeforsikring Danmark.

Er du forhindret i at komme, kontakt os da på 66135054 hurtigst muligt, så en anden kan få tiden.

Ved udeblivelse opkræver vi et gebyr på 250,- Dkk.

Spring køen til øjenlægen over

Øjenlægeklinik i Heiko Stumbeck Odense
Heiko Care

 

Heiko Care

Vi prioriterer din øjensundhed

Med fokus på forebyggelse og et mål om generel øget øjensundhed for kunder i alle aldre, har vi udviklet sundhedsabonnementerne Heiko Eyecare og Heiko MyCare. Vores sundhedsabonnementer har begge fokus på kontinuerlig monitorering af danskernes øjensundhed – og udvikling. Fanger vi problemer tidligt, kan der sættes hurtigt ind med behandling og forebyggelse.

Øjenproblemer kan nemlig opstå, uden at du mærker det. Ved at opdage øjensygdomme tidligt, kan vi ofte reducere tabet af synskvalitet.