Øjenlæge­klinik

Vi er stolte af vores høje faglighed og værner om vores integritet. Da vi ønsker, at løse dine problemer hurtigt, effektivt og korrekt, udbygger vi løbende vores forretning, så vi kan tilbyde dig så mange kompetence og løsninger som muligt.

Derfor har vi lavet et samarbejde med en øjenlæge, så vores kunder kan få en hurtigt udredning ved mistanke om øjensygdomme.

Det vigtigt for os at pointere, at det ikke er tilladt for en optiker at diagnosticere. Vi kan ofte spotte tegn og symptomer på øjensygdomme, og i disse situationer sender vi dig altid videre til en øjenlæge, som kan diagnosticere.

Vores nye øjenlægeklinik giver et tættere samarbejde mellem øjenlæge og optiker, samt en markant nedsat ventetid for de af vores kunder, der har brug for konsultation hos en øjenlæge. 

find de rigtige briller

Nico Gampenreider

Nico Gampenreider er flere gange om måneden at finde i vores øjenlægeklinik i Heiko Stumbeck Odense, men til daglig er Nico overlæge på øjenafdelingen på Odense Universitetshospital.

Nico er specialiseret i grå stær kirurgi, han er en af landets førende specialister i øjenlågskirurgi og tårevejskirurgi, og så har han, som den første speciallæge i oftalmologi (øjensygdomme) i Region Syd, taget den internationale speciallægeeksamen i oftalmologi (Fellow of European Board of Ophthalmology).

 

Spring køen til øjenlægen over

Tidsbestilling, pris og betingelser

Det er kun muligt at booke tid med henblik på diagnosticering – ikke behandling.

Man skal møde 30 minutter før aftalte tid, så man kan få dryppet øjne, og det er ikke muligt at køre bil umiddelbart efter undersøgelsen.

Prisen for en konsultation er 650,- Dkk.

Aflysning af tid skal ske seneste 24 timer før, så vi har mulighed for at give tiden til en anden. Ved udeblivelse eller for sen aflysning opkræver vi et afbestillingsgebyr på 250,- Dkk.

 

 

Spring køen til øjenlægen over

find de rigtige briller