MENU
X

Brillestel - Find de rigtige briller

 

Når du skal finde dig et par nye briller, er det vigtigt at finde et par, som passer til dig. Ikke kun til din personlighed, men også til din ansigtsform. Hos Heiko Stumbeck er det vigtigt for os, at vores kunder får de briller, der passer perfekt til dem. Det betyder naturligvis de rette glas, men også at det er briller, som klæder dig. Er du i tvivl om, hvilken brilletype der ville egne sig godt til dig, er der her nogle forslag.

  

  Rund ansigtsformRund ansigtsform

  En rund ansigtsform er kendetegnet ved brede kindben, og hvor længden og bredden på dit ansigt er næsten den
  samme. Ønsker du at give dit ansigt mere længde, kan du f.eks. vælge et stel, hvor stængerne er højt placerede
  eller et smalt stel. Ansigtsformen fremhæves på smukkeste vis af stellets skrå facon ved kindbenene, så dette
  kunne også være en relevant mulighed.

 

 

 

 

  Oval ansigtsformOval

  Den ovale ansigtsform har bløde former, men stadig lange og elegante træk. Har du denne ansigtsform, er der god
  mulighed for, at langt de fleste briller vil klæde dig. Det giver dig mange muligheder, og hos Heiko Stumbeck har vi
  mange gode modeller af både briller og solbriller.

 

 

 

 

 

  Firkantet ansigtsform Firkantet

  Den firkantede ansigtsform er ofte markant, men kan gøres blødere med det rette stel. Et blødt stel med ovale

  former kan være et godt valg – særligt, hvis det har let og elegant skrå linje, der bringer dine kindben i fokus.

 

 

 

 

 

Hjerte ansigtsform  Hjerte ansigtsform

  Denne ansigtsformen genkendes typisk ved den ofte spidse hage og den brede pande. Ønsker du at give dit ansigt
  mere symmetri, kan dette skabes med briller, hvor stængerne sidder lavere. Bløde ovale stel – eventuelt med en
  kraftigere overkant - kan være en fordel og være med til at give et mere harmonisk udtryk.

 

 

 

 

aflang hovedform  Aflang ansigtsform

  Aflange ansigtsformer er kendte for deres lidt smalle udseende og hage. Til dig med denne ansigtsform kan stel,
  som fylder i højden være et godt valg. Runde stel kan typiske give dig et mere harmonisk look, hvis det er, hvad du
  ønsker.

 

 


Er du stadig i tvivl, er du velkommen til at kigge ned forbi Heiko Stumbeck, hvor vi gerne vejleder dig med at finde de helt rette briller.

 


Det helt rigtige stel

Når du skal have nye briller, er glassene naturligvis af stor betydning, men for dig der skal gå med dem til daglig, spiller stellets udseende naturligvis også en rolle. Det er vigtigt at få et brillestel, som passer til dig, din personlighed og din stil. Derfor har vi et stor udvalg af brillestel fra mange forskellige brands og designere. Så er du på udkig efter nogle nye briller, så kig endelig vores brede udvalg igennem - enten her på siden eller i en af vores forretninger.

Selvom glassene er en vigtig del af brillen, så er det brillestellet, vi lægger mærke til, og som har den største betydning for vores udseende. Går du med briller dagligt, vil brillen også hurtigt blive en del af dit udseende. Derfor er det godt at få et brillestel, der passer til din personlighed og til din ansigtsform. Det er ikke alle briller, som nødvendigvis passer til alle, og derfor er det vigtigt at vælge et brillestel, der får dig til at føle dig godt tilpas.
 

Hos Heiko Stumbeck betyder dine øjnes sundhed og din komfort meget for os. Derfor hjælper vi dig gerne med at finde det helt rette stel til dig, og vi sikrer naturligvis, at det sidder, som det skal. Da vi alle ikke har den samme hovedform og ørehøjder, skal de fleste brillestel rettes til. Vi sikrer os altid, at dine briller sidder, som de skal, inden du forlader butikken.

 

Lån stel med hjem
Hos os er du altid velkommen til at låne brillestel med hjem.

Det kan være en fordel at prøve stellene derhjemme, hvor du stille og roligt kan prøve dem på. Så kan du også få din familie eller venners mening med i dine overvejelser, hvis du har behov for det.

 

Stort udvalg af brillestel
Hos Heiko Stumbeck har vi et kæmpe udvalg af brillestel fra mange forskellige designere og brands. Vi fører nogle af de mest stilfulde og eksklusive mærker, som lever op til vores forventninger om kvalitet. Derudover har vi også vores egen kollektion ”Heiko by Heiko” og ”Maximillian”, der er unikke briller, som kun produceres i et maxantal på 40 stk. per model. Du kan se en stor del af vores sortiment her på vores hjemmeside eller i vores fysiske butikker. Du finder vores adresser under kontakt.

 

Vælg det rigtige brillestel
Et brillestel skal være komfortabel at have på samtidig med, at den skal passe til din ansigtsform og personlige stil. Vi fører brillestel i mange forskellige former, farver og materialer, så du kan finde lige præcis den brille, der passer til dig.
Om din brille skal være rund, firkantet, lille eller stor afhænger af din ansigtsform, og hvilket udtryk du ønsker.
Hvilken farve din brille skal have, afhænger blandt andet af din stil og hudfarve. Hos os finder du et spændende udvalg af briller i både varme og kolde farver. Vi har briller til dig, der er til neutrale farver, men vi har også mange farverige briller med anderledes farvekombinationer.
Så du kan helt sikkert finde en brille, der passer til dig.

Hos os kan du vælge mellem briller i forskellige materialer. Vi har briller i acetat og i forskellige former for metal. Vi har også briller, hvor materialerne er kombineret.Blandt vores stel finder du både briller med fuld ramme, rim-briller og garniture-briller. Dvs. at du både kan få briller med og uden ramme om glasset (uden ramme kaldes også stel-løs brille).

 

Materialer

Acetat
Briller i acetat betyder, at brillen er lavet i en særlig form for plastik, som består af ca. 90 % bomuld. Acetat har en længere fremstillingsproces, hvilket gør, at acetatbriller er mere holdbare end briller i almindeligt plast.

Acetatstel

 

Metal
Generelt er metalbriller lettere end briller i acetat. De er meget komfortable og har ofte flere tilpasningsmuligheder end acetatbriller.
Blandt vores udvalg af metalbriller finder du briller i brillestål og titanium. Titanium er et stærkere materiale end stål. Briller i titanium er lette og 100 % nikkelfri. Har du nikkelallergi, kan du derfor trygt vælge en titaniumbrille.

Metalstel

 

Steltyper

Briller med fuld ramme
Briller med fuld ramme betyder, at der er en ramme hele vejen rundt om glasset. Brillestel med fuld ramme findes i mange forskellige designs – fra den helt spinkle ramme til de kraftige og markante. Du kan altså få lige det udtryk, som du higer efter. Brillestel med fuld ramme fås i forskellige materialer, farver og mønstre. Briller med fuld ramme giver dig virkelig mulighed for at udtrykke din stil gennem dine briller.

Fuld ramme

 

Garniturebrille
Garniture-briller er briller uden ramme rundt om glassene. En garniturebrille består derfor af brillestænger, glas og næsebro. Modsat rim-briller er brillestængerne fastsat direkte på de to glas. I daglige tale kaldes de også for stelløse briller. De stelløse briller er gode til dig, der måske ikke er ude efter et udtryk, hvor dine briller tager al opmærksomheden. Brillerne er meget lette, komfortable og næsten usynlige.

Garniturebriller

 

Randløs brille
En randløs brille har ikke en ramme rundt om glasset. Det gør brillen let og diskret.

Du kan få en randløs brille, som kun har en ramme på den øverste halvdel af glasset. Glassene holdes således af en tynd, men stærk nylontråd. Nylontråden kan ikke ses, da den sidder i kanten af glasset. Disse briller minder i udgangspunktet om de stelløse briller, bortset fra den øverste ramme. De randløse briller er derfor en god mellemvej for dig, der gerne vil have en fed brille uden den skal overtage hele dit look.

Randløs brille

 

Rim-briller
I en rim-brille danner en tynd metaltråd rammen om glasset. Det giver brillen en utrolig fleksibilitet og lethed samtidig med, at den er holdbar og robust. De minder om stelløse og garniturebrille, men ved en rim-brille er stængerne ikke fastgjort på glasset. Rim-briller giver dig al den lethed, som du kunne ønske dig.

 Heiko by Heiko 1254 - 4