MENU
X

Rengøring og vedligeholdelse af briller

 

   

  Læs mere om 

    Heiko Stumbeck Service

    Brilleeftersyn i hele brillens levetid

    Reparation af briller

    Til dig med grå stær

    Prøv linser i 10 dage

    Udvidet garanti

 

Rengøring

Briller fra Heiko Stumbeck er altid af høj kvalitet. For at du kan få mest mulig glæde af dem, anbefaler vi at rengøre dem regelmæssigt. Du kan her på siden læse mere om, hvordan du rengør og vedligeholder dine nye briller, så du kan undgå ridser og unødigt slid på dine briller. Du er også altid velkommen til at komme ind i af vores forretninger og få dine briller justeret og renset i ultralyd.

 

Rengøring af briller

Når du skal pudse dine briller, bør du først skylle dem under rindende vand. Så får du fjernet støv og snavs, der ellers kan ridse glassets overflade. Når brillen er skyllet, kan du pudse glasset med den rensevæske og de renseservietter eller pudseklud, du fik med, da du hentede dine nye briller. Vi anbefaler, at du kun rengør dine briller med rensevæske, der er købt hos en optiker. Så er du sikker på, at rensevæsken ikke skader stellet, glasset og den overfladebehandling, glassene har fået. Alternativt kan du bruge håndvarmt vand og lidt mild håndsæbe. Puds ikke dine briller i køkkenrulle, ærmekanten eller lignende, da det kan ridse glasset. Den pudseklud, vi giver med, er lavet af microfiber og kan vaskes ved behov (ved max. 40°C og uden skyllemiddel).

Har glasset først fået ridser, er det desværre ikke muligt at fjerne dem igen, og du bør derfor få glasset udskiftet – ikke kun, fordi ridser ikke er pænt, men fordi ridser i glasset gør, at lyset kan trænge igennem de små ridser, hvilket kan føre til øjengener.

 

Opbevar dine briller i et brilleetui

Briller bør opbevares i et brilleetui, når du ikke bruger dem, så glas og stel er godt beskyttet. Når du køber briller hos Heiko Stumbeck, får du altid et brilleetui med. Har du behov for et nyt etui, er du altid velkommen til at tage dit etui med ind til os. Så bytter vi det for dig.

Undgå desuden at udsætte din briller for høj varme, da det kan skade overfladebehandlingen.