MENU
X

Reparation af briller

 

   

  Læs mere om 

    Heiko Stumbeck Service

    Rengøring og vedligeholdelse af briller

    Brilleeftersyn i hele brillens levetid

    Til dig med grå stær

    Prøv linser i 10 dage

    Udvidet garanti

 

Briller købt hos Heiko Stumbeck er af høj kvalitet, så de kan holde til at blive brugt hver dag. Med tiden kan din brille dog få behov for en justering, ligesom din brille ved et uheld kan blive beskadiget. Trænger stellet til en justering, eller har du f.eks. knækket en brillestang, ødelagt et brilleglas eller mistet en næsepude, kan vi hos Heiko Stumbeck hjælpe dig.

Her på siden kan du læse mere om justering og reparation af briller, men du er naturligvis også velkommen til at kontakte en af vores forretninger for at høre mere.

 

Justering og eftersyn af briller

Oedelagte briller

For at få mest mulig glæde af dine briller, er det vigtigt, at dine briller altid sidder, som de skal. Så får du et optimalt syn, og brillen bliver behagelig at have på. I alle vores forretninger kan vi give dine briller et grundigt eftersyn. Vi kan justere brillestænger, udskifte næsepuder og rense brillerne grundigt i ultralyd – og hos Heiko Stumbeck er brilleeftersynet en del af vores service og derfor ganske omkostningsfri. Du kan læse mere om vores brilleservice her.

 

Reparation af briller

I Odense har vi eget brilleværksted, hvor vi blandt andet kan reparere og tilpasse briller.

• Lodning af stel i både titanium, metal og acetat • Slibning af glasVærkstedet udfører blandt andet:

• Stramning af løse hængsler

• Montering af sidesteg (også kaldet næsepuder), hvis brillestellet er egnet dertil

• Polering af briller i acetat, så brillen igen får en flot glans

Har du spørgsmål i forhold til reparation, er du meget velkommen til at kontakte en af vores forretninger. Og du kan også kontakte vores forretninger i Svendborg, Middelfart og København, selvom vores værksted ligger i Odense.

 

Bestil tid til reparation

Vi anbefaler at bestille tid til brillereparation, da der kan være ventetid alt efter, hvordan brillen er beskadiget. Kontakt din Heiko Stumbeck-forretning for at høre mere.

 

Reparation af brilleglas

Er glasset i din brille knust, eller har glasset fået ridser, kan vi desværre ikke gøre andet end at udskifte glasset. Du behøver dog ikke nødvendigvis at købe et nyt brillestel eller et nyt sæt brilleglas. Vi kan sagtens blot udskifte det glas, der er ødelagt. I nogle tilfælde vil vi dog anbefale at købe en ny brille eller et nyt sæt glas i stedet for blot at udskifte det ødelagte glas.

 

Udvidet garanti

Hos Heiko Stumbeck kan du tilkøbe en Udvidet Garanti, når du køber briller eller solbriller. Hvis uheldet er ude, og din nuværende briller bliver ødelagt eller bortkommer, dækker Udvidet Garanti en del af udgifterne til en ny brille. Du kan læse mere om Udvidet Garanti her på vores hjemmeside eller kontakte en af vores forretninger.