fbpx

Skærmbriller

Bruger du mere en to timer foran skærmen hver dag, så er skærmbriller en god ide.

Den gode skærmbrille forebygger tørre øjne, muskel/nakkesmerter, hovedpine, og adskillige andre følgegener af kontinuerligt skærmarbejde.

Din arbejdsgiver er forpligtet til at stille skærmbriller/arbejdsbriller til rådighed for dig, hvis du har regelmæssigt skærmarbejde.

Glassene i en skærmbrille har en anden opbygning end i en almindelig brille. Dette gør, at du med en skærmbrille bedre kan fokusere på skærmen, så du undgår hovedpine og trætte øjne.

Hvis du indretter din skærmplads optimalt og samtidig har en veltilrettet skærmbrille, er du godt på vej mod en mere komfortabel arbejdsdag foran skærmen.

 

 

Brug for skærmbriller?

Almindelige briller, læsebriller og kontaktlinser er ikke tilpasset den afstand, du har til din computerskærm. Det er en skærmbrille til gengæld. Sidder du meget foran en computerskærm, vil du derfor kunne aflaste dine øjne med et par skærmbriller, som er særligt tilpasset dit syn og den afstand, du har til dit tastatur og din computerskærm.

9 tegn på, at du kan have brug for skærmbriller
– Hovedpine
– Tørre øjne
– Trætte øjne
– Overfølsomhed over for lys
– Sløret eller dobbelt syn
– Besvær med at fokusere
– Øjnene løber i vand
– Stivhed i nakken og skuldrene
– Rygsmerter

Stort udvalg af skærmbriller
Find de rigtige skærmbriller

Få “skræddersyede” glas i din skærmbrille

Hos Heiko Stumbeck laver vi altid skærmbriller ud fra en grundig og dybdegående synsprøve, og med hensyn til den afstand du har til din skærm og dit tastatur. På den måde sikrer vi, at du får en skærmbrille, der passer til lige netop dig, dit syn og dine arbejdsforhold.

Vi hjælper dig gerne med at finde det stel, der passer til dit ansigt og dine behov. Ønsker du et stel, som ikke er en del af vores skærmbrilleudvalg, kan du selvfølgelig vælge det mod et tillæg.

For dig som medarbejder

Ifølge dansk lovgivning skal din arbejdsgiver stille en skærmbrille til rådighed, hvis du dagligt sidder foran en skærm i minimum to timer, har en brille til almindelig brug og har brug for brilleglas med en anden styrke eller opbygning. Det er dog din arbejdsgiver, der bestemmer, hvor brillen købes og til hvilken pris. Du bør derfor undersøge, hvilken ordning din arbejdsplads har i forhold til køb af skærmbriller.

 

 

For dig som arbejdsgiver

Hos Heiko Stumbeck kan du som arbejdsgiver indgå en virksomhedsaftale. Med en virksomhedsaftale hos os kan du købe skræddersyede skærmbriller til dine medarbejdere til særlige priser. Vil du høre mere om vores skærmbrilleaftaler, er du velkommen til at kontakte en af vores forretninger.

 

skærmbriller
skærmbriller

Har din virksomhed en god skræmbrille-politik?

De små initiativer gør en forskel, og med en god og fornuftig skærmbrille-politik støtter man op om FN’s Verdensmål 3(Sundhed og trivsel)  og 8(Anstændige job og økonomisk vækst). 

Et godt syn og en god komfort højner sundhed og medarbejdertrivsel på en enkel og effektiv måde.