fbpx

Solbriller til alle

Solbriller er en af vor tids mest essentielle accessories, og samtidig et uundværligt hjælpemiddel i forebyggelse af adskillige øjensygdomme.   

Hos Heiko Stumbeck har vi et bredt udvalg af solbriller, der alle har det til fælles, at både mærket og den individuelle solbrille er særligt udvalgt, ud fra kriterier om høj kvalitet, eksklusivitet, produktionsmetode, innovativt design og mulighed for individuel tilpasning. 

Vores store sortiment er sat sammen, så der er en solbrille til enhver smag og pengepung. Kig forbi din nærmeste Heiko Stumbeck, og se det store udvalg, eller tag et smugkig på vores mærker, og bliv inspireret.

Beskytter mod farligt UV-lys

 

Brug af solbriller forebygger øjensygdomme og øjenskader, der er forårsaget af solens lys. Derfor er det vigtigt, at din solbrille beskytter mod både UVA- og UVB-stråler.

På en solbrille kan du se, om den er CE-mærket, som er en europæisk garanti for UV-beskyttelse.

Hos Heiko Stumbeck er alle vores solbriller CE-mærket. Det sikrer dig en 100 % UV-beskyttelse uanset hvilken solbrille, du vælger.

 

stort udvalg af solbriller
find de rigtige briller

Solbriller året rundt

 

Det er vigtigt at vide, at det ikke kun er om sommeren, man skal beskytte sine øjne mod solens stråler. Du bliver udsat for skadelige UV-stråler hele året rundt, og bør derfor bære solbriller, så snart solen skinner.

Solbriller bør opfattes som et hjælpemiddel, man altid har ved hånden – Dine øjne og dit syn vil takke dig for beskyttelsen på længere sigt.

Du kan læse mere om solen skadelige effekt på øjnene her.

Få en solbrille med styrke med i købet

Du kan få en solbrille med styrke med i købet, når du køber en komplet brille hos Heiko Stumbeck inkl. glas.

Du kan frit vælge i vores store udvalg af solbriller fra Heiko Shades, som er vores eget design med lækre og lette solbriller i høj kvalitet.

solbriller
find de rigtige briller

Polariserede solbrilleglas

 

Langt de fleste oplever en markant bedre synsoplevelse ved at få polariserede glas i deres solbrille. 

Polariserede glas bryder det lys, der reflekteres fra vandrette flader, f.eks. havet, stranden, våd vejbane og sne. De polariserede glas fremhæver konturer og farver, samt mindsker genskær.

Nogle af verdens bedste polariserede glas kommer fra solbrillemærket Maui Jim, der har gjort polariserede solbrilleglas til et musthave for især sejlere og vandsportsudøvere over hele Verden. 

Børn og solbriller

Vi kan faktisk ikke sige det nok. Solen er farlig for både dine og dine børns øjne. Modsat din hud, så er øjnene meget udsat året rundt og især, når solen står lavt på himlen.

Dine øjne er heller ikke beskyttet, når du sidder i skyggen. Refleksion af solens stråler i flade overflader som græs, havet, skibakke, mur eller andet, er mere end rigeligt til at påvirke dine øjne, så det kan mærkes.

De fleste har oplevet sviende og irriterende øjne, og eventuelt forbigående pletter i synsfeltet, som følge af en lang dag i solen. Dette kaldes for sneblindhed, og skyldes ”forbrænding” på hornhinden.

Derfor er det SÅ vigtigt, at hele familien bruger solbriller. Husk det nu!

find de rigtige briller