fbpx

Synsprøve og service

Hos Heiko Stumbeck kan du altid forvente den bedste service, de bedste produkter og det største udvalg. Vi gør en dyd ud af at tage os tid! Derfor sætter vi altid en time af til synsprøve.

Du kan læse herunder, hvorfor vores synsprøver kendetegner og danner grundlag for vores høje serviceniveau og store faglighed.

Synsprøven er altid uden omkostninger for kunden

Synsprøven

Synsprøven er det vigtigste tidspunkt, når du skal have nye briller eller kontaktlinser. Det er her, optikeren kan finde frem til den nøjagtige styrke, du har behov for, og spotte eventuelle bygningsfejl, samsynsproblemer mv.

Hos Heiko Stumbeck har vi et dygtigt og veluddannet personale, som foretager disse synsprøver og sikrer sig, at du får de helt rette glas, briller eller linser, så du kan få et godt syn, og dine øjne forbliver sunde og raske.

find de rigtige briller
stort udvalg af briller

Nyeste viden og nyeste udstyr

Heiko Stumbecks optikere bliver løbende videreuddannet og vores udstyr opdateret. Du vil altid opleve, at vi tilbyder dig de nyeste produkter, benytter de nyeste og mest innovative maskiner i vores synsprøver, og at din optiker er i besiddelse af den nyeste viden og kan benyttet de mest effektive metoder i branchen.

Viden, udstyr og produkter giver tilsammen den treenighed, der gør, at vi kan tilbyde dig markedets bedste løsninger og service.

Vi sætter ingen grænser for os selv, og dermed heller ikke for dig. Vores specialisering har bl.a. udmundet sig i en tørre øjne-klinik, en samsynsklinik og en speciallinseklinik.

Dit syn er vigtigt for os

Hos Heiko Stumbeck står vores dedikerede medarbejdere altid klar til at hjælpe dig. Du er velkommen i en af vores butikker til en uforpligtende snak om reparation og vedligeholdelse af briller, et synstjek, eller hvad du måtte have på hjerte.

Er brillerne ikke købt hos os, er det intet problem. Vi laver glædeligt et uforpligtende servicetjek, selvom brillen ikke er købt hos os, for alle har ret til velsiddende og velfungerende briller.

find de rigtige briller
find de rigtige briller

Synstest, synsprøve eller synsundersøgelse?

Hvis det er første gang, du skal have briller eller linser, vil du oftest blive synstestet først. Synstesten er en kort undersøgelse, hvor man finder frem til, om der muligvis skulle være et behov for briller eller linser.

Hvis synstesten er udslagsgivende, kan du derefter kommer til en synsprøve. Synsprøve foregår i et synsprøverum og er mere dækkende og præcis. Det er her optikeren finder frem til præcise styrker og bygningsfejl, samt tager højde for individuelle udfordringer og behov.

Synstesten er en vigtig del af synsprøven, og kan ses som en slags forundersøgelse, men vi anbefaler ikke, at man laver synshjælpemidler baseret på synstesten alene.

Hos Heiko Stumbeck danner synsprøven basisgrundlag for udarbejdelse af en brille- eller kontaktlinseløsning.

Den udvidede synsundersøgelse, der tilbydes i Heiko Eyecare, indeholder både synstest og synsprøve. Derudover får man ved en synsundersøgelse et dybdegående tjek af ens øjensundhed. Alt efter behov indeholder en Eyecare-synsundersøgelse:

  • Synsprøve
  • Synsfeltsscreening
  • Spaltelampeundersøgelse
  • Samsynstest
  • Tårefilmsanalyse
  • Fundus-undersøgelse
  • Trykmåling
  • Topografi analyse
  • Afsluttende øjenlægevurdering

Synsundersøgelsen foretages af vores veluddannede optikere, og vurderes af tilknyttede danske øjenlæger.

Synsundersøgelsen er en del af vores Heiko Eyecare-abonnement, hvor man får opsparing og sundhed i et.