fbpx

Vi har linser til ALLE

– Fordi dit syn er vigtigt for os.

Stort produktudvalg

Hos Heiko Stumbeck finder du kun linser og tilbehør af højeste kvalitet. Vi har et bredt udvalg af diverse linsetyper i forskellige prisklasser, således at vi kan finde en linse, der passer til dig og din pengepung.

Vi tilbyder blandt andet de kendte kontaktlinser BioTrue, Focus Dailies, Air Optix, Biomedics, MiSight, Dailies Aqua Comfort PLUS, Biofinity og mange flere. Vi opdaterer løbende vores katalog, så du altid kan finde den bedste linse for dig blandt de mange mærker og linsetyper.

Vi har hos Heiko Stumbeck et stort fokus på at være på forkant med nye produkttyper. Derfor er vi stolte af at være en af de få optikere, der kan tilbyde Natlinser. Læs mere om natlinser her.

Er du i tvivl om, hvilken linse du skal vælge til dine øjne og behov, kan du kontakte din nærmeste Heiko Stumbeck butik og få hjælp af en af vores uddannede optikere.

Bestilling er hurtigt, nemt og sikkert

Hos Heiko Stumbeck fokuserer vi på, at det skal være nemt og sikkert at købe kontaktlinser hos os. og tilbehør hos os. Du kan altid ringe ind på tlf. 66 13 50 54 og bestille dine kontaktlinser og linsevæsker hos os.

Alt sammen til en og samme pris uden abonnementer og bindinger.

Hos Heiko Stumbeck er du sikret en god handel gennem vores E-mærkning.

Du skal være fyldt 18 år for at handle hos Heiko Stumbeck. Er du under 18 år, skal du have dine forældres samtykke.

Er du medlem af Sygeforsikring Danmark, har du mulighed for at få tilskud, når du køber dine linser på heikostumbeck.dk. Du kan læse mere om tilskud til din ordre her.

Vi tilbyder dig tryghed, rådgivning og gode fordele

Du skal være tryg, når du køber dine kontaktlinser.

Derfor kan du få hjælp i en af vores butikker eller over telefon eller e-mail fra vores uddannede optikere. Via e-mail svarer vi på din henvendelse inden for 24 timer i hverdagene. Du er velkommen til at kigge forbi din nærmeste Heiko Stumbeck-butik eller kontakte os pr telefon.

Som linsekunde hos Heiko Stumbeck er du velkommen til at booke tid til en uforpligtende synsprøve eller linsekontrol.

Du kan læse mere om øjet, synet, de forskellige kontaktlinsetyper og linsevæsker her på siden, og hvis du interesseret i at vide yderligere om øjet og øjensygdomme, kan vi anbefale Øjenforeningen, Værn om Synets hjemmeside. Du kan læse mere om Øjenforeningen, Værn om Synet og deres mission om at hjælpe seende til at bevare synet her på Heikostumbeck.dk.