Bliv en del af Heiko Stumbeck

Se alle ledige stillinger her

 

 

Er du vores næste web- og marketingassistent?

Vi løber stærkt hos Heiko Stumbeck og søger derfor lige nu en ekstra kollega til vores marketingteam i Klaregade, Odense.

Hvem er vi?

Heiko Stumbeck er en familieejet optikervirksomhed. Vi har i dag fire butikker i henholdsvis Svendborg, Middelfart, København og Odense.

Vi fører et bredt udvalg af briller, solbriller, kontaktlinser og sundhedsydelser. Høj faglighed, eksklusivitet og god service er grundpillerne i vores DNA.

For at sikre de bedste resultater og opnåelse af vores mål har vi i løbet af de sidste år ført størstedelen af vores marketingopgaver tilbage inhouse.

Således varetager vi selv størstedelen af vores grafiske materiale, udvikling af kampagner, vedligeholdelse af hjemmeside, annoncering – herunder Facebook Business, alt SoMe, mailchimp samt diverse skrivelser (blogindlæg, advertorials, nyhedsbreve, mv.)

Jobbeskrivelse

Vi søger en struktureret og teknisk stærk web- og marketingassistent med flair for InDesign. Du er selvstændigt arbejdende, kreativ og løsningsorienteret. Du har et æstetisk øje og er digitalt stærk. Har du et uudnyttet talent indenfor Adwords, som bare venter på ansvar og tillid, er det et klart plus.

Dine primære arbejdsopgaver vil bl.a. være:

  • Vedligeholdelse og opsætning på vores hjemmesiden (WordPress)
  • Udvikling og opsætning af vores kampagner rent grafisk – til Facebook, print, annoncering, mv.
  • Skabe og planlægge indhold til SoMe
  • Ad hoc

Om dig

Vi vægter det gode arbejdsmiljø, så kemi, humor og et optimistisk sind er nødvendige komponenter.

Vi er en kreativ virksomhed i stor udvikling, og derfor er opgaverne mangeartede, hvilket kræver en modig og fleksible medarbejder, som tør udvikle sig.

Derudover forventer vi, at du har en god indsigt og forståelse i den digitale verden og ved, hvad der rører sig.

Vi tilbyder

Du vil som marketingassistent i Heiko Stumbeck have mulighed for at berøre og udvikle kompetencer inden for en bred del af marketingspektret.

Vi tilbyder stort udviklingspotentiale, tværfagligt arbejde, mulighed for egne ansvarsområder, strategisk, analytisk og implementeringserfaring samt mulighed for selv at udvikle din stilling.

Vi giver dig chancen for at blive en del af en marketingafdeling, hvor du får ansvar, spændende opgaver, bliver hørt og bliver spurgt.

Som web- og marketingassistent kommer du til at arbejde i Klaregade, Odense med reference til marketingchef Susanne Brink Ladegaard.

Du bliver en del af en virksomhed i konstant udvikling. Vi løfter sammen som team og vægter humor lige så højt som seriøsitet.

Der er tale om en stilling på 8-10 timer om ugen, som vi planlægger sammen, så det passer ind i dit skema/din hverdag. Såfremt dine ansvarsområder udvikler sig, vil det være muligt med flere timer.

Ansøgning

Send din ansøgning samt CV og eventuelle referencer per mail med ”web- og marketingassistent” i emnefeltet til: sbl@heiko-by-heiko.com. Ansøgningsfrist er 15/12-20.